Video: Trial-troldmanden Toni

Næste uge har verdens bedste trial-kører fødselsdag, og det skal naturligvis fejres med nogle af hans vildeste stunts gennem tiden.

Der er få sportsgrene, hvor man uden videre kan udråbe én atlet som den utvivlsomt bedste i verdenshistorien. Men med 24 verdensmesterskaber i træk – 12 i indendørs Trial og 12 i udendørs Trial – har Antoni "Toni" Bou domineret den balancekrævende motorsportsgren uafbrudt siden 2007.

Spanieren blev den andenyngste verdensmester i Indoor Trial, da han som 20-årig tog sin første titel i 2007. Siden dengang har han så vundet hvert eneste år, både det udendørs FIM Trial World Championship og det indendørs FIM X-Trial World Championship, uden ophold i 12 år.

De 24 titler er præcis dobbelt så mange som han nærmeste konkurrent, briten Douglas "Dougie" Lampkin, og må anses som bevis for, at den nu snart 32-årige Toni Bou er den bedste Trialkører, verden endnu har set. Hvis du ikke tror os, så klik på videoen nedenfor og sæt den i fuld skærm – tillykke med fødselsdagen!

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.