Touring Nyt – nu også digitalt

Fra 2019 vil medlemmer af MC Touring Club også kunne tilgå medlemsbladet Touring Nyt digitalt fra computer, smartphone og tablet.

Touring Nyt er Danmarks største motorcykelmagasin med mc-nyheder fra ind-, udland og sportens verden, test af motorcykler og udstyr, inspirerende rejsehistorier fra medlemmernes oplevelser på to hjul samt skæve fortællinger fra motorcykelfællesskaber, -entusiaster og -arrangementer rundt om i landet.

Ønsker du udelukkende at læse Touring Nyt digitalt, kan du under Mit MCTC fravælge at modtage det trykte magasin. Husk, at din digitale adgang til Touring Nyt er personlig og ikke må deles!

Touring Nyt 4/2019

Touring Nyt 4/2019

Touring Nyt 4/2019 byder på et stort udvalg af tests. På dansk jord har vi haft Moto Guzzi V85 TT, KTM 790 Adventure i både almindelig og R-version samt kevlarbukserne Macna Stone. Desuden har vi været sydpå for at køre den nye Ducati Diavel 1260 S og Bridgestones Battlax Hypersport S22 sportsdæk.

Du finder også inspiration til din næste ferie, hvad end den er kort eller lang, med rejsehistorier fra både Sydnorges snoede veje og Alaskas store vidder og utæmmede natur.

Derudover indeholder bladet en guide til udvalget af autotog sydpå anno 2019, en reportage fra den kvindelig mc-stafet WRWR og åbningen af MC Touring Camp samt historien om en helt speciel BSA.

Der er naturligvis også seneste mc-nyt fra ind-, udland og sportens verden, eventkalender, nye produkter, køb og salg-siderne, brevkassen, klubstof og en hel masse andet. Rigtig god fornøjelse!

Du skal være logget ind for at kunne læse bladet
Touring Nyt 3/2019

Touring Nyt 3/2019

I Touring Nyt 3/2019 har vi været sydpå for at prøve touringjernet Kawasaki Versys 1000 SE, dragraceren Harley-Davidson FXDR 114 og Michelins nye Anakee Adventure-dæk.

Der er også inspirerende rejsehistorier fra nær og fjern med fire kammeraters jagt på alperne, der ikke gik som forventet, og en gruppe danskeres mere end 2.000 kilometer lange tur gennem ørken, jungle og menneskemasser i Rajastahn i Indien.

Desuden finder du en reportage fra mc-messen i Lokomotivværkstedet og undersøgende artikler om både de nye regler for ansvarsforsikring og forskellene i trafikregler i Europa, som man skal opmærksom på, hvis rejsen går sydpå. Derudover indeholder nummer tre som altid oversigten over alle MCTC's rabataftaler for året.

Der er naturligvis også seneste mc-nyt fra ind-, udland og sportens verden, eventkalender, nye produkter, køb og salg-siderne, brevkassen, klubstof og en hel masse andet. Rigtig god fornøjelse!

Du skal være logget ind for at kunne læse bladet
MC Guiden 2019

MC Guiden 2019

MC Guiden har siden 1997 været Touring Nyts årlige præsentation af mc-nyheder og motorcykler på det danske marked – det hele samlet på en enkelt og overskuelig måde.

I MC Guiden 2019 kan du blandt andet læse om BMW’s fintunede S 1000 RR, Harley-Davidsons elektriske LiveWire og Suzukis ”genopståede” GSX-S 1000 S Katana.

For stort set alle mc-modeller i MC Guiden er der et foto, en kort beskrivelse og en række informationer – herunder kubik, topfart, vægt, pris og eventuelt en reference til tidligere test af modellen i Touring Nyt.

Bagerst i MC Guiden 2019 finder du som altid et udvidet dataskema med endnu flere informationer for de enkelte modeller. Her er det også muligt at se priser på udstyrsvarianter og finde kontaktoplysninger på importører og forhandlere. Rigtig god fornøjelse!

Du skal være logget ind for at kunne læse bladet
Touring Nyt 2/2019

Touring Nyt 2/2019

I Touring Nyt 2/2019 har vi prøvet de nye Triumph Scrambler 1200 XE/XC, og du kan læse tests af tre brugtmotorcykler til max 90.000 kroner, Bridgestones Battlax T31-dæk og flipup-hjelmen Shoei Netotec II.

Du kan også finde inspiration i rejsehistorier fra fem kammeraters 1.600-kilometers rejse gennem Vietnam samt en tur ned gennem Europa, der endte med kardan-havari og et møde med BMW-guden "Der Bonner".

Desuden er der reportager fra det årlige Motorshow i Herning og "Prinsens Jule Kur", der forener offroadkørsel og nissekostumer på underholdende vis, foruden en artikel om højskolearrangementet "Motorcykelfascination" i Brandbjerg.

Som altid finder du også seneste mc-nyt fra ind-, udland og sportens verden, eventkalender, nye produkter, køb og salg-siderne, brevkassen, klubstof og en hel masse andet. Rigtig god fornøjelse!

Du skal være logget ind for at kunne læse bladet
Touring Nyt 1/2019

Touring Nyt 1/2019

I Touring Nyt 1/2019 kan du læse tests af den elegante Husqvarna Vitpilen 701, supermotarden SWM SM 500 R og de alsidige adventurestøvler Revit Pioneer OutDry.

Du kan også finde inspiration i rejsehistorier om to venners tur Østersøen rundt og anden del af fortællingen om ”The Tall Dane’s” eventyr gennem Sydamerika.

Herudover er der artikler om rekordsalget af nye motorcykler i 2018, det enorme netværk af grusruter i Europa kaldet Trans Euro Trail og de spændende konceptmotorcykler fra EICMA-udstillingen i Milano. Der er tilmed en guide om vinterkørsel med sidevogn og en oversigt over kørekurser i 2019, og så har vi været på besøg hos Revival Garage for at sparke dæk på deres gamle customcykler.

Som altid finder du derudover seneste mc-nyt fra ind-, udland og sportens verden, nye produkter, køb og salg-siderne, brevkassen, klubstof og en hel masse andet. Rigtig god fornøjelse!

Du skal være logget ind for at kunne læse bladet

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.