Touring Nyt – nu også digitalt

Fra 2019 vil medlemmer af MCTC også kunne tilgå medlemsbladet Touring Nyt digitalt fra computer, smartphone og tablet.

Touring Nyt er Danmarks største motorcykelmagasin med mc-nyheder fra ind-, udland og sportens verden, test af motorcykler og udstyr, inspirerende rejsehistorier fra medlemmernes oplevelser på to hjul samt skæve fortællinger fra motorcykelfællesskaber, -entusiaster og -arrangementer rundt om i landet.

Ønsker du udelukkende at læse Touring Nyt digitalt, kan du under Mit MCTC fravælge at modtage det trykte magasin.

Husk, at din digitale adgang til Touring Nyt er personlig og ikke må deles!

Touring Nyt 1/2021

Touring Nyt 1/2021

I Touring Nyt 1/2021 tester vi både stort og småt, for her kan du læse om den nye Indian Challenger, der giver et moderne bud på den klassiske bagger-motorcykel, såvel som maxiscooteren BMW C 400 GT, der har langtursambitioner på trods af dens klejne størrelse.

På rejsefronten kan du læse første del af Peter Ribers spændende og tragiske tur gennem Sydafrika, der både bød på fantastiske oplevelser og den værst tænkelige. Derudover finder du lidt hjemlig turinspiration i disse coronatider med en køretur forbi de tre højeste "tinder" i Danmark.

Derudover har vi taget et kig på Kinas grove motorcykelkopier og gjort status på 2020's mc-salgsrekord og fjernelsen af originalitetskravet. Afslutningsvis kan du læse om Birger Hansen og hans Ferrari-motoriserede motorcykel samt vinde fede præmier i Mit MCTC-konkurrencen.

Touring Nyt 1/2021 rummer også mc-nyt fra ind-, udland og sportens verden, kalender, nye produkter, køb og salg-siderne, brevkassen, klubstof og en masse andet. Rigtig god fornøjelse!

Du skal være logget ind for at kunne læse bladet
Touring Nyt 9/2020

Touring Nyt 9/2020

I årets sidste Touring Nyt tager den nye BMW F 900 R kampen op mod nøgenklassens frække dreng MV Agusta Brutale 800. Skal det være mere roligt, har vi også kørt Royal Enfield Interceptor 650, der byder på klassiske motorcykeldyder med moderne teknik, og så finder du desuden en test af Triumph-læderjakken Raven 2.

I rejsehistorierne drømmer vi os væk til de østrigske alper på en sommerferietur, inden corona lukkede grænserne, og så kan man læse det mangeårige MCTC-medlem "HønseKurts" vilde historie om, hvordan han endte i Thailand med sin Moto Guzzi.

Du kan også læse om, hvad de nye Euro 5-krav får af betydning for udvalget af nye motorcykler på markedet, og så har vi været på offroad-kursus med MCsafari.

Touring Nyt 9/2020 rummer også mc-nyt fra ind-, udland og sportens verden, kalender, nye produkter, køb og salg-siderne, brevkassen, klubstof og en masse andet. Rigtig god fornøjelse!

Du skal være logget ind for at kunne læse bladet
Touring Nyt 8/2020

Touring Nyt 8/2020

I Touring Nyt 8/2020 finder du som lovet en test af BMW's nye R 18, der med sine 1.802 kubik repræsenterer tyskernes hidtil største boksermotor. Hvis du er til motorcykler med to hjul foran, kan du også godt glæde dig. Vi har nemlig været ude at prøve Yamahas iøjefaldende Niken GT.

Rejseberetningerne i Touring Nyt 8/2020 omfatter både en herlig tur til Norges Nordkap og en noget "fjernere" tur fra Moskva til Sotji i Rusland. Sidstnævnte er skrevet Jens Jessen, og går man med planer om at rejse Rusland, er der masser af inspiration at hente.

Vi har også været med til Distinguished Gentleman's Ride i København, som trods corona blev afholdt i "sammen kører vi solo"-udgave. Og så har vi besøgt Henrik Aarfeldt, der har skiftet sin almindelige mc ud til en med elmotor i artiklen "Elektrisk overgang".

Touring Nyt 8/2020 rummer også mc-nyt fra ind-, udland og sportens verden, kalender, nye produkter, køb og salg-siderne, brevkassen, klubstof og en masse andet. Rigtig god fornøjelse!

Du skal være logget ind for at kunne læse bladet
Touring Nyt 7/2020

Touring Nyt 7/2020

Touring Nyt 7/2020 byder på test af både én af de første seriøse bud på en elektrisk sportstourer, Zero SR/S, og af den vilde kompressorladede streetfighter Kawasaki Z H2. Vi har også været ude at tage et smugkig på de allerførste eksemplarer af BMW R 18, der netop er landet i Danmark.

Der er udlængselsgaranti i rejsehistorierne med finske Ilmos smukt fotograferede tur i Frankrings storslåede natur på ryggen af en Harley, og den nervepirrende fortælling om Sanne og Jens' rejse i Tyskland, der ikke gik helt som planlagt.

Derudover har vi været på besøg hos den danske iværksætter Michel, der bygger fremtidens motorcykler på Godsbanen i Aarhus, og så har vi undersøgt de nye regler for periodisk mc-syn, der kan få betydning for danske motorcyklister.

Touring Nyt 7/2020 rummer også mc-nyt fra ind-, udland og sportens verden, kalender, nye produkter, køb og salg-siderne, brevkassen, klubstof og en masse andet. Rigtig god fornøjelse!

Du skal være logget ind for at kunne læse bladet
Touring Nyt 6/2020

Touring Nyt 6/2020

I Touring Nyt 6/2020 har vi testet den nye version af den populære V-Strom, der har fået retrodesign, opdateret teknik og nu hedder Suzuki V-Strom 1050 XT. Du kan også læse om én af de dyreste motorcykler, der nogensinde er prøvet i Touring Nyt, da vi har kørt den luksuriøse Harley-Davidson CVO Street Glide fra amerikanernes "Custom Vehicle Operations".

Rejsehistorierne i dette nummer byder på god inspiration til en tur Jylland rundt under navnet ”Tour de Corona", og så følger vi to Ducati-entusiaster, der rejser til fabrikken i Italien.

Derudover har vi undersøgt både de skærperede støjkrav, der breder sig rundt om i Europa, og hvordan man krydser Storebæltsbroen på to hjul efter nedlæggelsen af personlig betjening, og så kan du læse et portræt af BMW's GS-familie, der fylder 40 år i 2020.

Touring Nyt 6/2020 rummer også mc-nyt fra ind-, udland og sportens verden, kalender, nye produkter, køb og salg-siderne, brevkassen, klubstof og en masse andet. Rigtig god fornøjelse!

Du skal være logget ind for at kunne læse bladet
Touring Nyt 5/2020

Touring Nyt 5/2020

I Touring Nyt 5/2020 krydser de tre rejse-enduroer BMW F 850 GS, KTM Adventure 790 R og Yamaha Ténéré 700 klinger i en spændende stortest. Er man derimod mere til hårdtslående bobber-stil, er det testen af den nye Indian Scout Bobber Sixty, man bør kigge nærmere på.

På rejsefronten kan du komme med til Irland, Nordirland og en afstikker til Isle of Man. Hvis du vil endnu længere væk, skal du læse Esther Jensens rejseberetning ”På opdagelse i Myanmar”.

Derudover kan du blive klogere på de nye regler for sidemonteret nummerplade – et emne som MCTC har haft under luppen. Du finder også en informativ fortælling om, hvordan Vagn Jensen i Horsens giver BSA’s A65-modeller nyt liv.

Touring Nyt 5/2020 rummer også mc-nyt fra ind-, udland og sportens verden, kalender, nye produkter, køb og salg-siderne, brevkassen, klubstof og en masse andet. Rigtig god fornøjelse!

Du skal være logget ind for at kunne læse bladet
Touring Nyt 4/2020

Touring Nyt 4/2020

I Touring Nyt 4/2020 er der motorcykeltests for enhver smag, med både den lille nye eventyrer KTM 390 Adventure, de nøgne mellemklasser Honda CB 650 R og Kawasaki Z 650 samt det potente langfartsmissil Kawasaki Ninja H2 SX SE+ på programmet.

Rejseinspiration finder du også fra både nord og syd, for du kan komme med en Moto Guzzi V9-kører på touring i Norge såvel som på en længe ventet drømmerejse gennem New Zealand.

Derudover indeholder bladet en test af intercom-systemet Sena SRL2, og så kan du læse fortællingen og se de flotte billeder fra et hjemmebygger-værksted i Aarhus med en spændende fortid og en tvivlsom fremtid.

Touring Nyt 4/2020 rummer også mc-nyt fra ind-, udland og sportens verden, eventkalender, nye produkter, køb og salg-siderne, brevkassen, klubstof og en masse andet. Rigtig god fornøjelse!

Du skal være logget ind for at kunne læse bladet
Touring Nyt 3/2020

Touring Nyt 3/2020

Touring Nyt 3/2020 byder på to meget forskellige bud på touringmotorcykler. Vi har nemlig både testet den sportslige BMW R 1250 RT på en længere tur til vores nordiske naboer, og så har vi været i USA for at prøve den nye, store Harley-Davidson Road Glide Limited.

Du finder også rejseinspiration fra både nær og fjern med en far og søns Jernbag-tur Danmark rundt og et sydamerikansk eventyr gennem Perus smukke og varierede natur.

Derudover har vi været på besøg hos SBS-fabrikken i Odense, hvor de producerer bremseklodser i verdensklasse lige her på dansk jord, og så indeholder Touring Nyt nummer tre som altid den samlede oversigt over alle de rabataftaler og medlemsfordele, vi tilbyder i MCTC, samt listen over de motorcykeltests, vi har lavet til Touring Nyt siden 1975.

Touring Nyt 3/2020 rummer også mc-nyt fra ind-, udland og sportens verden, eventkalender, nye produkter, køb og salg-siderne, brevkassen, klubstof og en masse andet. Rigtig god fornøjelse!

Du skal være logget ind for at kunne læse bladet
Touring Nyt 2/2020

Touring Nyt 2/2020

I Touring Nyt 2/2020 har vi været sydpå for at prøve både den opdaterede Yamaha Tracer 700, der godt kunne gå hen at blive en danskerfavorit, samt den helt nye Triumph Tiger 900, der er en forbedring over forgængeren på samtlige punkter.

Der er også motorcykelfortællinger fra rejser til både Færøernes fortryllende smukke natur og den svenske del af Trans European Trail; det vilde "TET"-offroad-spor, der snor sig gennem blandt andet 3.000 kilometer af Sveriges skove.

Derudover har vi lavet en guide til, hvad den nye E10-benzin betyder for dig og din gamle motorcykel, samt kigget tilbage på vinterens to danske mc-messer i Herning og København – og så kan du læse om airbagvesten Dainese D-air Smart Jacket.

Touring Nyt 2/2020 rummer også mc-nyt fra ind-, udland og sportens verden, eventkalender, nye produkter, køb og salg-siderne, brevkassen, klubstof og en masse andet. Rigtig god fornøjelse!

Du skal være logget ind for at kunne læse bladet
Touring Nyt 1/2020

Touring Nyt 1/2020

Det første nummer af Touring Nyt i 2020 byder på første danske test af den potente powercruiser Triumph Rocket 3, som vi har prøvet i både R- og GT-version. Vi har også kørt den opdaterede storsællert Kawasaki Z 900, og prøvet specialmodellen BMW R nineT /5 i hjemlandet Tyskland. Fra danske himmelstrøg finder du en test af vinterhandsken Revit Stratos GTX.

Der er også inspiration til din næste mc-rejse med fortællinger fra både nær og fjern. Du kan således læse om en ægte Harley-tur gennem syv af de amerikanske sydstater og køre i 1. Verdenskrigs-soldaternes hjulspor på en rejse gennem det nordlige Frankrig.

Derudover har vi lavet en oversigt over de danske kørekurser i 2020, gjort status på mc-salget i det forgangne år og kigget fremad med en artikel om de elektriske højdepunkter fra EICMA.

Touring Nyt 1/2020 rummer også mc-nyt fra ind-, udland og sportens verden, eventkalender, nye produkter, køb og salg-siderne, brevkassen, klubstof og en masse andet. Rigtig god fornøjelse!

Du skal være logget ind for at kunne læse bladet
MC Guiden 2020

MC Guiden 2020

MC Guiden har siden 1997 været Touring Nyts årlige præsentation af mc-nyheder og motorcykler på det danske marked – det hele samlet på en enkel og overskuelig måde.

I MC Guiden 2020 kan du blandt andet læse om den hurtige Honda CBR 1000 RR-R Fireblade, den vilde Ducati Streetfighter V4, den klassiske Indian Challenger, den nytænkende Zero SR/S og den rå Triumph Tiger 900.

For stort set alle mc-modeller i MC Guiden er der et foto, en kort beskrivelse og en række informationer – herunder kubik, topfart, vægt, pris og eventuelt en reference til tidligere test af modellen i Touring Nyt.

Bagerst i MC Guiden 2020 finder du som altid et udvidet dataskema med endnu flere informationer for de enkelte modeller. Her er det også muligt at se priser på udstyrsvarianter og finde kontaktoplysninger på importører og forhandlere. Rigtig god fornøjelse!

Du skal være logget ind for at kunne læse bladet
Touring Nyt 9/2019

Touring Nyt 9/2019

I årets sidste nummer af Touring Nyt kan du traditionen tro læse om alle de største nyheder fra motorcykelverdenen, der blev præsenteret til den årlige EICMA-udstilling i Milano. Vi har dog også haft tid til at prøve motorcykler i nummer 9/2019 med både første danske test af den elektriske Zero SR/F samt eventyr på grus og asfalt med den populære Royal Enfield Himalayan.

På rejsefronten kan du læse en helt utrolig motorcykelhistorie om 21-årige Agnes' 25.000 kilometers tur Australien rundt, der vandt MCTC og Topdanmarks store jubilæumskonkurrence i år. Du kan også læse om en rundrejse i Balkan, der bød på både flot natur og dårlige veje.

Vi har desuden kigget nærmere på Euro 5-kravene, der træder i kraft efter nytår, samt været på besøg hos en helt speciel Suzuki GSX-S 1000 S Katana i Næstved.

Touring Nyt 9/19 rummer også seneste mc-nyt fra ind-, udland og sportens verden, eventkalender, nye produkter, køb og salg-siderne, brevkassen, klubstof og en masse andet. Rigtig god fornøjelse!

Du skal være logget ind for at kunne læse bladet
Touring Nyt 8/2019

Touring Nyt 8/2019

Vi har kørt motorcykler fra både Asien, Europa og USA i Touring Nyt 8/2019. Du kan læse om mødet mellem Suzuki GSX-S 1000 S Katana og dens forfader fra 1981, en test af den nye Triumph Speed Twin, der har et legendarisk navn at leve op til, samt første prøvetur på Harley-Davidson Low Rider S langs Californiens kyst  og så har vi testet mc-denimjakken Macna Westcoast.

Medlemmerne har også været vidt omkring, for du kan både læse om en Moto Guzzi-tur gennem Østeuropa med kurs mod Kaliningrad og et 6.000 kilometers Highway-eventyr i det sydlige USA.

Derudover har vi fundet habitten frem og kørt med til dette års Gentleman's Ride, vi har været på offroadkørekursus på Djursland og på Yamaha-museum i Holland, og så kan du læse en guide til at gøre din motorcykel klar til vinterhi.

Touring Nyt 8/19 rummer også seneste mc-nyt fra ind-, udland og sportens verden, eventkalender, nye produkter, køb og salg-siderne, brevkassen, klubstof og en masse andet. Rigtig god fornøjelse!

Du skal være logget ind for at kunne læse bladet
Touring Nyt 7/2019

Touring Nyt 7/2019

I Touring Nyt 7/2019 er der tests for enhver smag! Der er nemlig både stortest i mellemklassen for de sportsinteresserede med Yamaha YZF-R6, Kawasaki ZX-6R 636 og Honda CBR 650 R retrolækkerier med Kawasaki W 800 til de klassiske, samt første test af den elektriske Harley-Davidson LiveWire til de moderne.

Der er også inspiration til din næste mc-rejse med både en stor artikel om et 30.000 kilometers solo-eventyr i Europa og Asien, samt anden halvdel af en rundrejse i Thailand og Myanmar.

Derudover finder du reportager fra dette års Motor Festival på Rømø og et af Sikkerpå2hjuls køretekniske kurser, en stor fotoartikel fra den årlige Midsommerfest på MC Touring Camp samt en test af mc-sneakeren Booster Lido.

Du finder naturligvis også seneste mc-nyt fra ind-, udland og sportens verden, eventkalender, nye produkter, køb og salg-siderne, brevkassen, klubstof og en hel masse andet. Rigtig god fornøjelse!

Du skal være logget ind for at kunne læse bladet
Touring Nyt 6/2019

Touring Nyt 6/2019

Touring Nyt 6/2019 er proppet med mc-tests, fra den lille frække Honda Monkey, over retro-grusraceren Yamaha XSR 700 XTribute til fem af de vildeste superbikes: Ducati Panigale V4 S, BMW S 1000 RR, Kawasaki Ninja ZX-10 R, Honda CBR 1000 R Fireblade og Suzuki GSX-R 1000, som vi har haft med på Jerez-banen i Spanien.

Der er også spændende rejsehistorier fra en dansk grupperejse på egen motorcykel til Korsikas snoede veje og første halvdel af et 5.000 kilometers eventyr i Thailand og Myanmar.

Derudover finder du reportager fra både en messe for elektriske køretøjer  i England og det populære "Kør mc uden kørekort"-arrangement, og så kan du læse et historisk tilbageblik på trykladede motorcykler samt en test af pilothjelmen Givi 20.7 Oldster.

Du finder naturligvis også seneste mc-nyt fra ind-, udland og sportens verden, eventkalender, nye produkter, køb og salg-siderne, brevkassen, klubstof og en hel masse andet. Rigtig god fornøjelse!

Du skal være logget ind for at kunne læse bladet
Touring Nyt 5/2019

Touring Nyt 5/2019

I Touring Nyt 5/2019 har vi både været i englenes by for at prøve den flat track-inspirerede Indian FTR 1200 og i den spanske ødemark for at hvirvle støv op med det nye endurojern Yamaha Ténéré 700.

Du kan også finde rejseinspiration i historien om et ægtepars bjergtagende tur gennem Argentina og Chile i fire op til kilometers højde samt en solotur på 5.000 kilometer i det skotske, der gik alt andet end som planlagt.

Derudover kan du komme med bag styret til Classic Race Aarhus 2019, og så har vi været med motorcykelbetjentene på politiets køretekniske kursus, hvilket der er kommet en spændende fotoartikel ud af.

Der er naturligvis også seneste mc-nyt fra ind-, udland og sportens verden, eventkalender, nye produkter, køb og salg-siderne, brevkassen, klubstof og en hel masse andet. Rigtig god fornøjelse!

Du skal være logget ind for at kunne læse bladet
Touring Nyt 4/2019

Touring Nyt 4/2019

Touring Nyt 4/2019 byder på et stort udvalg af tests. På dansk jord har vi haft Moto Guzzi V85 TT, KTM 790 Adventure i både almindelig og R-version samt kevlarbukserne Macna Stone. Desuden har vi været sydpå for at køre den nye Ducati Diavel 1260 S og Bridgestones Battlax Hypersport S22 sportsdæk.

Du finder også inspiration til din næste ferie, hvad end den er kort eller lang, med rejsehistorier fra både Sydnorges snoede veje og Alaskas store vidder og utæmmede natur.

Derudover indeholder bladet en guide til udvalget af autotog sydpå anno 2019, en reportage fra den kvindelig mc-stafet WRWR og åbningen af MC Touring Camp samt historien om en helt speciel BSA.

Der er naturligvis også seneste mc-nyt fra ind-, udland og sportens verden, eventkalender, nye produkter, køb og salg-siderne, brevkassen, klubstof og en hel masse andet. Rigtig god fornøjelse!

Du skal være logget ind for at kunne læse bladet
Touring Nyt 3/2019

Touring Nyt 3/2019

I Touring Nyt 3/2019 har vi været sydpå for at prøve touringjernet Kawasaki Versys 1000 SE, dragraceren Harley-Davidson FXDR 114 og Michelins nye Anakee Adventure-dæk.

Der er også inspirerende rejsehistorier fra nær og fjern med fire kammeraters jagt på alperne, der ikke gik som forventet, og en gruppe danskeres mere end 2.000 kilometer lange tur gennem ørken, jungle og menneskemasser i Rajastahn i Indien.

Desuden finder du en reportage fra mc-messen i Lokomotivværkstedet og undersøgende artikler om både de nye regler for ansvarsforsikring og forskellene i trafikregler i Europa, som man skal opmærksom på, hvis rejsen går sydpå. Derudover indeholder nummer tre som altid oversigten over alle MCTC's rabataftaler for året.

Der er naturligvis også seneste mc-nyt fra ind-, udland og sportens verden, eventkalender, nye produkter, køb og salg-siderne, brevkassen, klubstof og en hel masse andet. Rigtig god fornøjelse!

Du skal være logget ind for at kunne læse bladet
Touring Nyt 2/2019

Touring Nyt 2/2019

I Touring Nyt 2/2019 har vi prøvet de nye Triumph Scrambler 1200 XE/XC, og du kan læse tests af tre brugtmotorcykler til max 90.000 kroner, Bridgestones Battlax T31-dæk og flipup-hjelmen Shoei Netotec II.

Du kan også finde inspiration i rejsehistorier fra fem kammeraters 1.600-kilometers rejse gennem Vietnam samt en tur ned gennem Europa, der endte med kardan-havari og et møde med BMW-guden "Der Bonner".

Desuden er der reportager fra det årlige Motorshow i Herning og "Prinsens Jule Kur", der forener offroadkørsel og nissekostumer på underholdende vis, foruden en artikel om højskolearrangementet "Motorcykelfascination" i Brandbjerg.

Som altid finder du også seneste mc-nyt fra ind-, udland og sportens verden, eventkalender, nye produkter, køb og salg-siderne, brevkassen, klubstof og en hel masse andet. Rigtig god fornøjelse!

Du skal være logget ind for at kunne læse bladet
Touring Nyt 1/2019

Touring Nyt 1/2019

I Touring Nyt 1/2019 kan du læse tests af den elegante Husqvarna Vitpilen 701, supermotarden SWM SM 500 R og de alsidige adventurestøvler Revit Pioneer OutDry.

Du kan også finde inspiration i rejsehistorier om to venners tur Østersøen rundt og anden del af fortællingen om ”The Tall Dane’s” eventyr gennem Sydamerika.

Herudover er der artikler om rekordsalget af nye motorcykler i 2018, det enorme netværk af grusruter i Europa kaldet Trans Euro Trail og de spændende konceptmotorcykler fra EICMA-udstillingen i Milano. Der er tilmed en guide om vinterkørsel med sidevogn og en oversigt over kørekurser i 2019, og så har vi været på besøg hos Revival Garage for at sparke dæk på deres gamle customcykler.

Som altid finder du derudover seneste mc-nyt fra ind-, udland og sportens verden, nye produkter, køb og salg-siderne, brevkassen, klubstof og en hel masse andet. Rigtig god fornøjelse!

Du skal være logget ind for at kunne læse bladet
MC Guiden 2019

MC Guiden 2019

MC Guiden har siden 1997 været Touring Nyts årlige præsentation af mc-nyheder og motorcykler på det danske marked – det hele samlet på en enkel og overskuelig måde.

I MC Guiden 2019 kan du blandt andet læse om BMW’s fintunede S 1000 RR, Harley-Davidsons elektriske LiveWire og Suzukis ”genopståede” GSX-S 1000 S Katana.

For stort set alle mc-modeller i MC Guiden er der et foto, en kort beskrivelse og en række informationer – herunder kubik, topfart, vægt, pris og eventuelt en reference til tidligere test af modellen i Touring Nyt.

Bagerst i MC Guiden 2019 finder du som altid et udvidet dataskema med endnu flere informationer for de enkelte modeller. Her er det også muligt at se priser på udstyrsvarianter og finde kontaktoplysninger på importører og forhandlere. Rigtig god fornøjelse!

Du skal være logget ind for at kunne læse bladet

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.