Touring Nyt – nu også digitalt

Fra 2019 vil medlemmer af MC Touring Club også kunne tilgå medlemsbladet Touring Nyt digitalt fra computer, smartphone og tablet.

Touring Nyt er Danmarks største motorcykelmagasin med mc-nyheder fra ind-, udland og sportens verden, test af motorcykler og udstyr, inspirerende rejsehistorier fra medlemmernes oplevelser på to hjul samt skæve fortællinger fra motorcykelfællesskaber, -entusiaster og -arrangementer rundt om i landet.

Ønsker du udelukkende at læse Touring Nyt digitalt, kan du under Mit MCTC fravælge at modtage det trykte magasin. Husk, at din digitale adgang til Touring Nyt er personlig og ikke må deles!

Touring Nyt 1/2019

Touring Nyt 1/2019

I Touring Nyt 1/2019 kan du læse tests af den elegante Husqvarna Vitpilen 701, supermotarden SWM SM 500 R og de alsidige adventurestøvler Revit Pioneer OutDry.

Du kan også finde inspiration i rejsehistorier om både to kammeraters 2-ugers tur Østersøen rundt og anden del af fortællingen om ”The Tall Dane’s” 16.000 kilometers eventyr gennem Sydamerika.

Herudover er der artikler om rekordsalget af nye motorcykler i 2018, det enorme netværk af grusruter i Europa kaldet Trans Euro Trail og de spændende konceptmotorcykler fra EICMA-udstillingen i Milano. Der er tilmed en guide om vinterkørsel med sidevogn og en oversigt over udbuddet af forskellige kørekurser i 2019, og så har vi været på besøg hos Revival Garage for at sparke dæk på deres gamle customcykler.

Som altid finder du derudover seneste mc-nyt fra ind-, udland og sportens verden, eventkalender, nye produkter, køb og salg-siderne, brevkassen, klubstof og en hel masse andet. Rigtig god fornøjelse!

Du skal være logget ind for at kunne læse bladet

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.