Advarsler og tilbagekaldelser

Europa Kommissionens varslingssystem (RAPEX) muliggør hurtig udveksling af oplysninger mellem de europæiske lande og Europa-Kommissionen om farlige non-food produkter, der udgør en risiko for sundheden og sikkerheden for forbrugerne.

FEMA, Federation of European Motorcyclists’ Associations, offentliggør udtræk fra RAPEX-rapporter, der er af betydning for motorcyklister såsom tilbagekaldte motorcykler eller motorcykeltøj.

Vær opmærksom på, at RAPEX-varslingerne ikke nødvendigvis omfatter motorcykler og/eller mc-udstyr på det danske marked. Ligeledes er der ofte kun tale om varslinger angående produkter i et begrænset omfang og altså ikke en hel produktserie – detaljerne fremgår af de enkelte dokumenter.

Se seneste varslinger på FEMA's hjemmeside her.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.