Få din feature i magasinet

Alle rejseberetninger er velkomne i MCTC-magasinet, og vi bliver altid glade, når vi modtager en historie fra et medlem – lige meget om beretningen er fra Norge eller Nepal. Så længe rejsen er foretaget på motorcykel, er vi mere end tilfredse.

Men selvom vi er glade for nye historier og gerne ville bringe dem i MCTC-magasinet med det samme, så har vi et ”lager” af rejsehistorier, som vi forsøger at gå igennem i den rækkefølge, vi har modtaget dem.

Derfor kan man opleve, at der går et stykke tid, før vi ”når ned i bunken”. Men ligger der omvendt mange historier i kø fra samme destination/område, og hvis din rejse skiller sig ud fra dem, så er det også chance for, at din historie bliver opprioriteret.

Læs vores guide til, hvordan du kommer i mål med din historie.

 

Send historien af sted

Når din rejseberetning er klar, sender du den til os:

 • Send rejseberetningen til info@mctc.dk eller cf@mctc.dk med emnet "Feature"
 • Vedhæft rejseberetningen som Word-dokument
 • Der er ingen formkrav eller krav til længde, men som tommelfingerregel går der cirka 2.500 tegn inklusive mellemrum i Word til en side med tekst i magasinet
 • Angiv venligst medlemsnummer og kontaktoplysninger i mailen, så vi kan få fat på dig ved eventuelle opklarende spørgsmål

Billeder og billedtekster

Et billede siger mere end 1.000 ord, og historier uden billeder bliver som regel ikke bragt i MCTC-magasinet. Derfor:

 • Husk at sende billeder sammen med din historie
 • Billeder skal sendes som separate filer – gerne i JPEG-format – og bør minimum fylde 2 MB stykket
 • Ved mange billeder kan tjenesten WeTransfer anbefales, da man nemt og gratis sende op til 2 GB ad gangen. Vælg cf@mctc.dk som modtager
 • Navngiv billeder i den ønskede rækkefølge (1,2,3, etc.) og tilføj et dokument med billedtekster

Fakta

Da vi gerne vil gøre vores læsere klogere på skribenten og rejsen, modtager vi med glæde følgende oplysninger (og meget gerne flere) til en lille blå bog samt faktaboks om turen, som vil blive tilknyttet rejseberetningen:

 • Fulde navn, alder, bopæl, beskæftigelse, antal år med mc og nuværende mc
 • Oplysninger om planlægning af rejsen, rejsens varighed, evt. brug af rejsearrangør, samlet pris for rejsen
 • Den/de til rejsen benyttede motorcykel/motorcykler og antal kørte kilometer
 • Hvis der har været venner/familie med på rejsen, vil vi også meget gerne have oplysninger om dem (fulde navn, alder, etc.)

Redigering

Vær opmærksom på, at vi forbeholder os ret til at ændre i teksten og tilpasse opsætningen. Som udgangspunkt bringer vi kun historier, der ikke har været bragt i andre medier. Såfremt historien er eller bliver bragt i/på andre medier end MCTC-magasinet, bedes du gøre os opmærksomme på dette.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.