Bestyrelsen 2023

Foto: MCTC's bestyrelse anno 29. april 2023 som valgt på generalforsamlingen 2023. Fra venstre: Mogens Hansen (suppleant), Henrik Elo (suppleant), Jan Høgfeldt, Jytte Frausing (næstformand), Gert Liske (formand), Dorthea Svindborg og Jan Kaae (fraværende).

Jf. foreningens vedtægter: Foreningens ledelse varetages af en bestyrelse, der består af 7 medlemmer. Formanden vælges separat for to år. Bestyrelsen vælges for en to-årig periode, således at tre bestyrelsesmedlemmer vælges i lige år og de tre øvrige bestyrelsesmedlemmer i ulige år. Der vælges to suppleanter for ét år.

Bestyrelsen kan kontaktes via foreningens kontor eller direkte på bestyrelsen@mctc.dk

 

Formand
Gert Liske

Årgang 1954, og bosiddende i Hobro. Min karriere som motorcyklist, trin 1, startede i 1974 og sluttede i 1979. Trin 2 startede i 2001, og der er bestemt ikke sat nogen udløbsdato på dette projekt. Jobmæssigt betragter jeg mig som semi-pensionist, har været selvstændig forsikrings- rådgiver siden 1994 på godt og vel fuld tid. Vendte den arbejdsmæssige skude ultimo 2021, således jeg nu bruger 10-15 timer ugentligt på forsikringsrådgivning, primært for virksomheder. Udover MC, bruger jeg tid på jagt og fiskeri, begge passioner jeg har haft gennem mange år, fiskeriet siden jeg var 6 år.

Min tilgang til posten som formand var den, at jeg kunne se at MC Touring Camp stod foran lukning/salg, hvilket jeg ikke rigtigt kunne acceptere, så et af mine mål er en genopstart af camp’en samt at camp’en kommer til at overleve mange år fremover. Camp’en er et skønt fristed for motorcyklister, der er højt til loftet, og jeg vil anbefale de af medlemmerne der endnu ikke har besøgt camp’en et besøg (når vi åbner). Nok om camp’en – Jeg er helt klar over fokus på camp’en ikke alene, er nok til at fremtidssikre MCTC. Mit mål er en samlet, og god løsning på HELE MCTC, dette includerer bl.a. driften af MCTC, magasinet, kørekurserne, tilgang af nye (ældre som yngre) medlemmer samt hvad der i øvrigt måtte være relevant for en positiv udvikling af MCTC. MCTC’s eksistensberettigelse er helt enkelt, at vi gør vores allerbedste for at tilfredsstille (de fleste) af medlemmernes ønsker.

 

Næstformand (valgt som næstformand på bestyrelsesmøde 11-01-2024)
Dorthea Svindborg

Bor i Støvring, ingeniør og arbejder med strukturanalyser og optimeringer i en virksomhed, som laver systemer til brintdrevne brændselsceller. Medlem af MCTC i mere end 30 år, fordelt på 2 medlemsnumre. Har kørt MC i urimelig mange år, de seneste 22 år uden pause, og pt kører jeg min skønne BMW F900xr fra 2021. Har kørt i det meste af Europa (med afstikkere udenfor) primært på soloture med teltovernatning på udenlandske BikerCamps, wildcamping, shelters eller B&B, og er dedikeret bjergkører. Et par MC træf, div. Bikemeets og besøg på MC Touring Camp bliver det som regel også til. Jeg ser MCTC som en stærk sammenslutning med plads til de mange gode forretningsområder hvor vi sammen står stærkere og samtidig giver plads for hinandens forskelligheder.

 

 

Bestyrelsesmedlem
Jan Høgfeldt Pedersen

En ung mand på 60 år, der har kørt MC med kørekort siden 1981. Jeg er lige hoppet på min tredje 650 V-Strom efter tre års sidespring på en GSX-S 750. Kører langt og kort, vil gerne ud og se noget ræs rundt i Europa. Jævnlig bruger af Campen.

 

Bestyrelsesmedlem (valgt som suppleant på GF 2023, efterfølgende indtrådt som bestyrelsesmedlem)
Henrik Elo

Kaldes Elo, 63 år, kørt mc i 45 år, utallige ture sydpå og rundt i norden Gift siden 92, to voksne børn. Uddannet værktøjsmager, men har arbejdet i bygge og anlæg 20 år, sidst som byggeleder. Har siden 17 og frem til pension arbejdet som havnefoged. Er nu seniorpensionist, så udover bestyrelsesarbejdet, er der nu tid til at køre og sejle.

 

Bestyrelsesmedlem (valgt som suppleant på GF 2023, efterfølgende indtrådt som bestyrelsesmedlem)
Mogens Hansen

62 år, bosiddende i Trekantsområdet, kørt mc on/off siden 1978. Afbrudt i nogle år da mine drenge kørte Motocross, de sidste 6-7 har jeg kørt ture i Indien, Vietnam, Sri Lanka, Peru og lidt i vores nabolande. Har som sådan haft en passiv holdning til MCTC, var kun medlem for at støtte en god sag, læste aldrig bladet. Har været på campen én gang, men fulgte div. grupper på facebook omkring campen. Var på generalforsamlingen i Bogense, hvor der efter de fremmødtes valg skulle vælges en ny bestyrelse. Da der manglede suppleanter til bestyrelsen, valgte jeg at melde mig. Blev så efter tre uger i stedet medlem af bestyrelsen, og jeg vil gøre hvad jeg kan for at udfylde pladsen bedst mulig for MCTC's fremtid.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.