MC nyheder

BREAKING: Ejer får beslaglagt mc tilbage

Ejeren af en motorcykel, som blev beslaglagt i forbindelse med vanvidskørsel, får nu sin mc tilbage. Det bekræfter retten i Roskilde overfor MCTC.

"Er min motorcykel blevet beslaglagt? For vanvidskørsel?".

Sådan kunne man forestille sig, at ejeren af en beslaglagt motorcykel i forbindelse med vanvidskørsel må have reageret, da han søndag 18. april 2021 blev kontaktet af Midt- og Vestsjællands Politi. Ejeren havde nemlig ikke selv kørt vanvidskørsel på motorcyklen – men det havde derimod en 38-årig mand, som via en klub/fælles garage havde adgang til motorcyklen.

Ejeren af motorcyklen protesterede derfor over beslaglæggelsen, mens politiet fastholdt den, hvorfor sagen overgik til retten.

Beslaglæggelse er ikke godkendt

Sagen skulle have været for retten 7. maj, men den blev udskudt til 19. maj, da motorcyklens ejer anmodede om advokatbistand.

Onsdag 19. maj kom sagen så for retten i Roskilde, hvorefter retten fastslog, at "politiets beslaglæggelse af motorcyklen ikke er godkendt", og at "motorcyklen derfor skal udleveres til ejeren".

Dét oplyser retten i Roksilde til MCTC, som også har søgt om aktindsigt i sagen for at blive klogere på de nærmere omstændigheder.

Læs meget mere i Touring Nyt

Få hele historien og alle detaljerne i sagen i næste udgave af MCTC's medlemsmagasin, der udkommer i starten af juni.

Hvis du endnu ikke er medlem, kan du blive det her – det koster kun 235 kroner årligt.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.