MC nyheder

Chefen fylder 100 og fejres med tre nye modeller

  • indianontarmack - Kopi.jpg
  • 2022-ind-chiefbobberdarkhorse-lineup-riding-2.jpg
  • 2022-ind-superchieflimited-blackmetallic-lifestyle-2.jpg

Indian Motorcycle markerer 100-året for den ikoniske Chief med tre nye modeller: Chief Dark Horse, Chief Bobber Dark Horse og Super Chief Limited.

I 1921 præsenterede amerikanske Indian Motorcycle præsentere en model, der skulle gå hen og blive noget af et ikon: Chief.

Nu er der gået 100 år, og det er et jubilæum, som Indian har valgt at fejre med tre helt nye Chief-modeller  nemlig Chief Dark Horse, Chief Bobber Dark Horse og Super Chief Limited.

Alle tre modeller er udstyret med Indians kraftigste 1.890 kubik V2-motor, Thunder Stroke 116, som har et moment på 116 Nm (hestekræfter oplyser Indian åbenbart ikke).

De tre nye "Chefer" byder desuden på udstyr som fartpilot, tre køreprogrammer, touchskærm med Ride Command-system, justerbare bagstøddæmpere, LED-lys, nøglefri tænding og Pirelli Night Dragon-dæk.

Ifølge den danske Indian-importør, Jensens Motorcykler i Horsens, får vi snart mere at vide om de nye Chief-modeller – herunder priser og levering. Rygtet vil dog vide, at priserne kommer til at ligge på 300.000 kroner og opefter, og at de nye modeller – ligesom den nye FTR – vil blive tilgængelige herhjemme i løbet af 2021.

 

 

Chief Dark Horse

Chief Dark Horse er en strippet version med drag-styr, 19" støbte alufælge, midtermonterede fodhvilere, lille forlygte og solo-bobbersæde. Chief Dark Horse tilbydes i farverne Black Smoke, Alumina Jade Smoke eller Stealth Grey.

 

 

Chief Bobber Dark Horse

Mini-apehanger-styr parret med fremrykkede fodhvilere giver en mere opretsiddende kørestilling på Chief Bobber Dark Horse, hvor stellet hviler på 16" trådegerfælge. Forlygten er større, og der er tilføjet bælge på forgaflen og dæksler på bagstøddæmperne. Chief Bobber Dark Horse fås i farverne Black Smoke, Titanium Smoke, eller Sagebrush Smoke.

 

 

Super Chief Limited

Super Chief Limited er designet med komfort in mente og skiller sig ud med vindskærm og sorte lædersadeltasker, som hurtigt kan tages af og på. Hertil kommer et mere behageligt touringsæde med passagerpude, "floorboard"-fodhvilere og et mere traditionelt cruiserstyr. Super Chief Limited har 16" trådegerfælge, stor forlygte, forgaffelindpakning og kromudstødning. Super Chief Limited fås i farverne Black Metallic, Blue Slate Metallic og Maroon Metallic.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.