MC underholdning

Chopper the Biker Dog uddeler mundbind

Hverken sygdom eller coronakrise kan afholde Chopper the Biker Dog fra at gøre en forskel for dem, der har allermest brug for det.

Det er efterhånden ved at være lang tid siden, vi sidst har skrevet om "Chopper the Biker Dog" her på mctc.dk.

Derfor har vi været forbi den lille Boston Terriers Facebookside for at se, hvordan han og "faren" Mark Shaffer klarer den under coronakrisen.

Her viser det sig, at Chopper i marts 2019 blev diagnosticeret med Cushings syndrom, som er en tilstand, hvor kroppen udsættes for for store mængder af binyrebarkhormon. I de følgende måneder var Chopper tæt på at dø, men efter flere blodtransfusioner og medicinsk behandling begyndte det så småt at lysne for den lille hund. Choppers tilstand er nu bedre, men han er desværre stadig ikke helt på toppen.

Det har dog ikke afholdt ham og faren fra at uddele hjemmelavede mundbind til socialt udsatte og folk, der arbejder i "corona-frontlinjen" i området omkring San Diego i Californien, USA.

Se flere billeder og videoer fra Choppers liv på Facebook, Instagram og YouTube.

 

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.