MC nyheder

Coronavirus udskyder camp-åbning

For at undgå at bidrage til spredning af COVID-19 har MCTC besluttet, at åbningen af MC Touring Camp foreløbig udsættes til 1. maj 2020.

Alle arrangementer, arbejdsweekender og andet aflyses nu på MC Touring Camp. Fastliggere kan IKKE slå deres telte op weekenden før påske, da kun ansatte, håndværkere og folk med en konkret aftale med bestyreren vil have adgang til pladsen i perioden frem til 1. maj 2020.

Vi gør dette for i videst mulige omfang at sikre, at MCTC ikke på nogen måde bidrager til spredning af smitten. Vi følger naturligvis de officielle anvisninger og påbud, hvilket betyder, at åbningen kan blive yderligere udskudt – men uanset hvad vil MC Touring Camp IKKE åbne FØR 1. maj 2020.

Dette indebærer, at folk, der har booket hytter i påsken og i weekender frem til 1. maj 2020, får deres penge retur (hele det betalte beløb inklusive gebyr). Man skal ikke kontakte kontoret eller MC Touring Camp angående dette, da det vil ske automatisk, ligesom kontoret vil kontakte lejere, hvis der er behov for det.  Da sæsonen for fastliggere kortes af bliver prisen reduceret, men vi kan først tage stilling til hvor meget, når vi ved, hvornår vi kan åbne.

Det er med meget stor beklagelse, at vi har truffet denne beslutning, fordi vi ved, at mange har glædet sig til åbningen. Men vi håber, at alle har forståelse for nødvendigheden i denne helt specielle situation.

Søren Holm Bendtsen, forretningsfører
Lene Michelsen, formand

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.