Covid-19 skaber mere ravage i MotoGP

Grand Prix of the Americas planlagt til starten af april er nu udskudt til november. Problemerne omkring Coronavirus ændre MotoGP-kalenderen, og giver i bedste fald et travlt efterår.   

Problemerne omkring Covid-19 ramte først åbningsracet i Qatar og kort efter blev Thailand Grand Prix udskudt på ubestemt tid.

Nu har FIM, IRTA og Dorna Sports igen været tvunget til at ændre i MotoGP-kalenderen – i forbindelse med udsættelse af Red Bull Grand Prix of the Americas, som var planlagt til at finde sted fra 3. til 5. april 2020.

På grund af det igangværende coronavirus-udbrud er Americas-løbet nu flyttet til at være årets næstsidste race fra 13. til 15. november.

OPDATERET!

Årets første MotoGP-race (Moto2 og Moto3 debuterede i Qatar uden MotoGP-klassen) var derefter planlagt til at afvikles 19. april i Argentina på Termas de Rio Hondo. Racet i Argentina er nu flyttet til november. Jerez i Spanien nævnes nu som sæsonåbner 3. maj - og vi må vel bare krydse fingre for, at det holder. 

Se den nye MotoGP-kalender for 2020.

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.