MC nyheder

Egeskov MC Træf 2023

Når Egeskov slår dørene op til en ny sæson lørdag 29. april 2023, bliver det traditionen tro markeret med stort mc-træf.

Sidste år kunne Egeskov MC Træf, som er ét af landets største mc-træf, slå rekord med næsten 6.000 motorcykler samlet på Egeskov. Det bliver derfor spændende at se, om rekorden bliver slået i år, når Egeskov traditionen tro inviterer til åbningsdag med fri adgang for alle, der ankommer på motorcykel.

Det sker lørdag 29. april 2023 i tidsrummet klokken 10-17, og adressen er som altid Egeskov Gade 22, 5772 Kværndrup på Fyn.

"Alle der ankommer på en motorcykel har fri adgang til Egeskov – haven og udstillinger. Af bevaringsmæssige og pladsmæssige hensyn har MC gæster ikke fri adgang til slottet, men der kan købes en tillægsbillet, hvis man gerne vil opleve slottet også," skriver Egeskov blandt andet i den officielle Facebookbegivenhed.

Husk at du finder dette og mange andre mc-træf i MCTC's kalender lige her.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.