MC nyheder

Er din mc forsikret?

Med et gebyr på 250 kroner om dagen kan en indregistreret motorcykel uden ansvarsforsikring hurtigt blive en dyr fornøjelse.

250 kroner om dagen. Så meget koster det, hvis din indregistrerede motorcykel ikke har en lovpligtig ansvarsforsikring. Gebyret opkræves dagligt, så længe motorcyklen ikke er forsikret eller bliver afmeldt.

Det er garantifonden DFIM (Dansk Forening for International Motorkøretøjsforsikring), der siden 29. januar 2019 har stået for at opkræve gebyrerne. Men selvom antallet af uforsikrede køretøjer med nummerplade fortsat falder – blandt andet grundet dagsgebyrerne – er der stadig mange køretøjer, der mangler at blive forsikret eller afmeldt. Det gælder også for motorcyklerne.

LÆS OGSÅ: Dagsgebyr til 1.500 motorcykler

Ifølge de seneste tal fra DFIM er der hele 792 indregistrerede motorcykler uden lovpligtig ansvarsforsikring i Danmark. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din motorcykel er én af dem – eller har spørgsmål – kan du med fordel klikke dig ind på DFIM’s hjemmeside her.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.