Modelnyt fra Milwaukee

  • FatBoy_Anv_2020_web.jpg
  • FatBoy_Anv_2020_detail_2_web.jpg
  • CVO_RoadGlide_2020_web.jpg

Harley-Davidson fejrer Fat Boy-ikonet med en 30-års jubilæums-model, og amerikanerne tilføjer samtidig special-designede Road Glide til CVO-programmet.

30-års jubilæet for Fat Boy fejrer Harley-Davidson med en aldeles mørk model, der sparsomt er dekoreret med bronze-detaljer. I centrum af Fat Boy-modellen finder man en lige så sort version af fabrikkens voldsomme Milwaukee-Eight 114-motor.

Jubilæums-modellen af Fat Boy laves en begrænset antal på 2.500 eksemplarer, som alle leveres med serienummeret skrevet i en nummerplade på tanken.

CVO Road Glide er også på 2020-programmet i Harley-Davidsons ​​begrænsede produktion med Custom Vehicle Operations-modeller. CVO Road Glide er pakket med eksklusive custom-detaljer og tilbydes også i fabrikkens nye Eagle Eye Special Edition Paint Option.

 

Der er tale om en finish af lakeringen, der ind til videre kun fås på Road Glide special-modellen – hvor H-D-ørnen spreder sin vinger over den gule special-lakering.

Glemt adgangskode eller medlemsnummer?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.