Flere heste og ny teknologi: Se Triumphs nye Speed Triple'r

  • 7J9A9937_RS_GRD_RT.jpg
  • BA8I6171_GRD_RT.jpg

Streetfighter-klassens stamfader går i ringen til et par runder mere med to nye versioner.

Siden 1994 har Triumphs bud på en nøgen performancemotorcykel heddet Speed Triple, og ligeledes siden dengang har briten været blandt de bedste ballademagercykler. Det lader ikke til at ændre sig i 2018, hvor Speed Triple bliver fornyet med en S- og en RS-version.

Speed Triple S er som hidtil basis-versionen af den nøgne Triumph, men allerede i denne billigste model findes en opdateret udgave af den 1.050-kubiks 3-cylindrede motor. Den byder på en fin kraftstigning i forhold til forgængeren med 150 hk og 117 Nm på lager.

Triumph Speed Triple S fås i sort og hvid.

Derudover har den gamle kamphund fået teknologiske forbedringer med en 5" TFT-skærm til instrumenterne, ride-by-wire med fire forskellige køreprogrammer og fartpilot som standard. Afslutningsvis har den selvfølgelig fået et lille facelift med nye hjul, farver og udstødningsrør.

Som noget nyt har Speed Triple-topmodellen tilnavnet RS, og den skulle være endnu mere ude på ulykker end dens forgænger Speed Triple R. Arrow-udstødning, fuldjusterbar Öhlins-affjedring for og bag samt en 3 kilos vægtbesparelse ift. den normale S-model sikrer øget banepotentiale, og det understreges af den standardmonterede omgangstæller.

Triumph Speed Triple RS fås i hvid eller matsort, begge med røde detaljer. 

Skal Speed Triple bare bruges på vejen, er der dog også fordele ved den dyrere RS, her er nemlig nøglefri tænding og styrlås, samt forbedret kurve-ABS og traction-control grundet en ny IMU.

Triumph Speed Triple RS forventes på markedet i foråret 2018 til 209.999. Det er endnu uvist, om Triumph Speed Triple S bliver lagerført i Danmark, men hvis det er tilfældet, lander prisen forventeligt på 195.999 kr.

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.