MC nyheder

Fornemt besøg af FEMA

Danmark får fornemt besøg, når MCTC lørdag 11. juni 2022 skal være vært for FEMA's årlige forårskonference.

Vi er stolte over, at The Federation of European Motorcyclists' Associations (FEMA) har valgt, at MCTC skal være vært for den årlige forårskonference.

MCTC er medlem af FEMA, som er en sammenslutning af europæiske motorcykelorganisationer, der i EU arbejder for motorcyklisternes interesser.

FEMA er de danske motorcyklisters vindue til indflydelse i Den Europæiske Union. Der er 16 medlemslande repræsenteret i FEMA – herunder Tyskland, Finland, Sverige, Norge, Frankrig, Grækenland, Spanien, England og Tjekkiet. FEMA arbejder for tiden med "varme" emner som trafikstøj, brændstoftilgængelighed og miljø samt parkeringsmuligheder for motorcyklister.

Forårskonferencen foregår på MC Touring Camp lørdag 11. juni. Tak til FEMA for tilliden og det voksende samarbejde om motorcyklisternes rettigheder i EU. Du kan se mere om FEMA her.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.