Generalforsamlingen udsættes

MCTC’s årlige generalforsamling bliver udsat som følge af myndighedernes anvisninger. Den nye dato er endnu ikke fastlagt.

Der er i skrivende stund intet, der tyder på, at de forskellige restriktioner for at undgå spredning af COVID-19 når at blive ophævet inden den planlagte generalforsamling lørdag 25. april 2020. Bestyrelsen har derfor besluttet at udsætte generalforsamlingen indtil videre.

Der står ikke noget i vores vedtægter om, hvordan vi skal forholde os under en pandemi, men MCTC retter sig naturligvis efter myndighedernes anvisninger. Selvom vi ikke kan overholde MCTC’s vedtægter, når det gælder tidspunkt for afholdelse af generalforsamlingen, så skal vedtægternes bestemmelser om placering fortsat respekteres. Regnskab og formandens beretning bliver også klar, så den oprindelige dato og de deraf afledte deadlines overholdes.

På bestyrelsens vegne
Lene Michelsen, formand

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.