MC nyheder

Gold Wing får Android Auto

Hondas touring-flagskib tager et skridt i den moderne retning med tilføjelsen af Android Auto på alle modeller af den nyeste generation Gold Wing.

Hvis du har en bil af nyere dato, kender du sikkert allerede til systemerne Apple Carplay og Android Auto, der gør det muligt at vise og bruge udvalgte apps fra ens smartphone direkte på køretøjets instrumentering. Funktionen er dog ikke så udbredt på motorcykler endnu, og det var netop den nuværende Gold Wing, der var først med at tilbyde Apple Carplay tilbage i 2017.

Forbind mobil og mc
Nu får Android-brugere så også mulighed for at koble til telefonen til motorcyklen og anvende for eksempel Google Maps, Spotify eller foretage opkald. De kompatible apps vises direkte på Hondaens TFT-skærm og kan styres via knapperne på styret. Alternativt kan man bruge Google Assistant til talekommandoer.

Fra i år vil både IOS- og Android-brugere kunne dele deres smartphone-indhold på Gold Wing-instrumenteringen.

Særligt navigationen via Google Maps er en stor hjælp for mange motorcyklister, og man kan håbe, at Android Auto bliver udbredt til flere modeller, der allerede har TFT-skærm og Bluetooth-modul til mobilforbindelse.

Android Auto vil være tilgængelig for alle versioner af den nyeste Honda Goldwing (fra 2018 og frem), og udrulles som del af en software-opdatering i midten af næste måned.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.