MC nyheder

Himalayan får 2021-opdatering

  • Royal Enfield Himalayan 2021 MCTC (1).jpg
  • Royal Enfield Himalayan 2021 MCTC (4).jpg
  • Royal Enfield Himalayan 2021 MCTC (2).jpg

Royal Enfield har givet deres lille eventyrmaskine en opdatering, der forbedrer komforten, tilføjer navigation til instrumenteringen og giver en Euro 5-godkendelse til den 1-cylindrede motor.

Royal Enfield har været inde i en god stime de senere år med en række nye modeller, der har formået at slå hul igennem til det europæiske marked. Én af dem er den lille adventuremaskine Himalayan, der siden introduktionen i 2016 har opbygget sig en solid følgerskare verden over.

Uændret design
Til i år har Royal Enfield så præsenteret en ny version af modellen, selvom det kan være svært at se ved første øjekast. Foruden nye lakeringer, sort afdækning af forlygte og udstødning samt en højere vindskærm ligner Himalayan nemlig sig selv, men kigger man efter i detaljen, titter ændringerne frem. Motorbøjlerne er nemlig redesignet for at give højere førere bedre plads til knæene, og det samme er bagagebæreren, der nu kan klare højere belastning.

Instrumenteringen er blevet udvidet med det lille "Tripper"-modul længst til højre, der kan vise navigation.

Sædet er også nyt med tykkere polstring, hvilket forhåbentlig giver bedre komfort på langtur, og så er der instrumenteringen, som nu har fået det lille "Tripper"-modul, som Royal Enfield introducerede med den nye Meteor 350. Det er en lille rund skærm til højre for det gamle instrument, der kan kobles til telefonen og via Royal Enfields app vise navigation gennem Google Maps.

Tekniske opdateringer
Tripper er standard på Himalayan, og forudsat at ejeren har en smartphone betyder det, at navigation reelt er inkluderet, hvilket må siges at være flot i denne prisklasse. Det er dog ikke den eneste tekniske opdateringer, for fra i år kan ABS slås fra på baghjulet, hvilket gavner Himalayans terræn-egenskaber.

Den nye Royal Enfield Himalayan fås forventeligt i tre nye farver: sort, sølv og militærgrøn.

Derudover er den 411-kubik store énstamper blevet Euro 5-opdateret, og det er sket uden at stjæle fra de 25 hk og 32 Nm. De nye Royal Enfield Himilayan-modeller forventes først i Danmark senere på foråret, og priserne kendes derfor ikke endnu. Den "gamle" Himalayan fås dog stadigvæk til priser fra 57.289 kroner.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.