MC nyheder

Historiens mest ekstreme RSV4

  • APRILIA RSV4 XTRENTA MCTC (2).jpg
  • APRILIA RSV4 XTRENTA MCTC (1).jpg
  • APRILIA RSV4 XTRENTA MCTC (4).jpg
  • APRILIA RSV4 XTRENTA MCTC (3).jpg
  • APRILIA RSV4 XTRENTA MCTC (6).jpg

Den nye Aprilia RSV4 XTrenta er noget af det tætteste, private kommer en MotoGP-racer med vanvittige kræfter og aerodynamik på et niveau, der hidtil har været forbeholdt professionelle.

Lyder 230 hestekræfter til 166 kilo tørvægt som noget for dig? Hvad med aerodynamiske spoilere hentet direkte fra MotoGP, der på én gang giver markant øget downforce og mindre vindmodstand? Eller muligheden for at blive én af kun 100 ejere af den mest ekstreme RSV4 i historien? Det er hvad, Aprilias nye XTrenta-model tilbyder!

Racerkomponenter
Motoren er baseret på den normale RSV4's 1.100-kubiks V4'er, men har fået øget effekten ved hjælp af hævet kompression, SC-Project udstødning i titanium og kulfiber samt et nyt luftfilter i MotoGP-specifikation. Elektronikken er også hentet direkte fra racerverdenen, og transmissionen bruger PBR-kædehjul i titanium.

Den nederste spoiler, populært kaldet "skeen" i MotoGP, har aldrig været monteret på en motorcykel i offentlig handel før.

Öhlins-affjedring opsat af Aprilias MotoGP-ingeniører, Brembo GP4-MS monobloc bremsecalipre og Marchesini-fælge støbt i magnesium fuldender pakken, der er pakket ind i spoilere både for, bag og under kåben. Tilsæt 90'er inspireret lakering fra Aprilias første MotoGP-verdensmesterskab, og så er der garanti for at vende hoveder til den lokale trackday.

Begrænset produktion
De 100 eksemplarer af Aprilia RSV4 XTrenta forhandles udelukkende gennem Aprilia Racings hjemmeside her. Med cyklen følger et dækken og et tæppe, og købere kan selv få lov at komme på guidet tur til fabrikken i Noale og hente deres vidunder. Prisen er dog 372.000 kroner uden afgift. Og uden moms. Av.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.