Klar til Motorshow 2020?

Fredag den 31. slår den første af de to danske messer "Motorshow – Life on wheels" dørene op i Herning, så hvis du ikke har planer i weekenden, kan du stadig nå det!

Fra i dag står den på Motorshow i Danmark – først i Messecenter Herning og weekenden efter i Bella Center, men ens for begge steder er, at der kan opleves en perlerække af det nyeste, fedeste og bedste på to eller fire hjul.

Navnet på de to messer skal tages helt bogstaveligt for der er masser af show og der er alt om livet på hjul, så uanset om man er til oplevelser, nyeste skønheder og det vi husker fra barndommens bagsæde, "episke roadtrips med vennerne" eller "den første søndagstur", så har vi samlet alt hvad der er inden for krom, kubik og køreklart kasserollehår netop nu, og har sørget for et innovativt aktivitetsspækket show med masser af interaktive oplevelser, der udfordrer det traditionelle messebesøg.

Motorcykel Importør Foreningen og landets mange MC forhandlere sørger for, at MC kørerne kan se alle de nyeste trends inden for både motorcykler og grej, så inspirationen til den forestående MC sæson findes ikke større.

På den firhjulede side kan der opleves et væld af de fedeste biler samt de mærker, der får nostalgi-tankerne og drømmene til at svæve frit. Det samme gælder i grej-afdelingen, hvor en lang række udstillere står klar til at vise alt det nyeste og smarteste frem.

Udover selve udstillingen er der masser af motorcykelrelateret underholdning til Motorshow i Herning.

På show-delen kommer der både i Bella Center og i Herning besøg af Mikkel Brade, som kan lave det mest fantastisk på hans trial-motorcykel, og der bliver bygget en speciel forhindringsbane af store betonklodser til ham. På dem kommer han til at balancere og springe rundt på sin motorcykel i en stil man tror er umulig, og hvis ikke der var så mange andre ting at opleve, kunne der bruges oceaner af tid på at se ham imponere.
Unikt for messen i Herning er der en hel eventhal samt et udendørs areal, hvor bl.a. Bendt Risom kan opleves blande en drink med sin gravemaskine, ligesom der også vil være mulighed for at prøve børnespeedway, få en tur i en rallybil, se Red Bull driftshow og meget meget mere.

Som en del af Motorshow i Herning bliver det traditionelle Yamaha SuperCross & Freestyleshow også kørt i Jyske Bank Boxen, og med ca.
12.000 tilskuere samt et hav af internationale supercross- og freestylekørere, er det uden sammenligning det største crossløb i Danmark.

Messen i Herning har åben fra fredag d. 31. januar til og med d. 2.
februar, mens messen i Bella Center har åben i weekenden d. 8.-9.
februar.

MCTC vil naturligvis være til stede med vores stand, så kig forbi til en sludder og deltag i én af vores konkurrencer! Se mere info og køb billet på www.motorshow.nu.

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.