MC nyheder

Kørekort-app sætter rekord

Kørekort-appen har nu rundet en million downloads og sætter dermed igen rekord for download af en dansk offentlig app.

Den danske kørekort-app, Kørekort, blev sendt på gaden den 24. november, hvor den allerede det første døgn slog alle hidtidige rekorder for en offentlig app, da den blev downloadet mere end 500.000 gange på det første døgn. Nu har appen netop rundet en million downloads, oplyser Digitaliseringsstyrelsen i en pressemeddelelse.

"Det er virkelig imponerende, at det digitale kørekort er downloadet 1 million gange på knap to måneder. Det beviser, at der er et behov for et smart, digitalt alternativ, og appen er blevet taget virkelig godt imod. Allerede efter de første dage kunne vi se, at kørekort-appen var en kæmpe succes, og det er endnu engang blevet bekræftet med de flotte downloadtal," lyder kommentaren fra transportminister Benny Engelbrecht.

Tallene fordeler sig på 722.200 download på iPhones og 278.000 download på android-telefoner.

Kørekortet er første ID-bevis i Danmark, der er blevet bliver digitalt. I løbet af 2021 lanceres også det gule sundhedskort i en digital udgave. Appen er udviklet af Digitaliseringsstyrelsen under Finansministeriet i samarbejde med Transportministeriet, Færdselsstyrelsen, Justitsministeriet og Rigspolitiet.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.