Af MCTC / 23-04-2024

Foto: RallySupport

På MCTC-medlemsrejsen arrangeret af RallySupport kan du slippe for planlægningsbesvær og få fuldt udbytte af eventyret på din egen motorcykel. RallySupport har stor erfaring med at arrangere ture, hvor deltagerne kører på deres egne motorcykler. Så kør med, hvis du vil på eventyr uden at skulle planlægge, hvem du skal køre med, hvor turene skal køres, hvor man skal spise og sove med mere.

 

Øst for sundet

MCTC-turen køres i det sydlige Sverige over fire dage. Alle kører selv til mødestedet ved Fegen, der ligger cirka tre timers kørsel fra København, ligesom der også er gode ruter til ødegården på eksempelvis cirka 125 kilometer fra Gøteborg eller 135 kilometer fra Helsingborg.

Torsdag 20. juni kl. 18 er der indkvartering på den store klassiske ødegård, som danner base for en weekend i godt selskab med masser af offroad, fællesskab, bålhygge, løgnehistorier og god mad. Der er spisesal i laden, forplejning med morgenmad, frokostmadpakke og aftensmad er med i prisen, og sodavand/øl sælges for 10 kroner på stedet.

Sovesalene har cirka 30 køjepladser, og hertil er der masser af plads på loftet, hvor man kan ligge på et liggeunderlag. Lokalerne er uopvarmede, så husk varmt tøj, der passer til vejrliget. Der er også god plads til at sove i eget telt, ligesom der er masser træer til hængekøje for de mere hardcore friluftseventyrere.

 

Planlagte terrænruter

Fredag og lørdag kl. 9:00 starter ture i området, som er fyldt med spændende offroadspor og småveje. RallySupport forsyner deltagerne med GPS-filer med spor, der er testet på forhånd. Man danner selv køregrupper på typisk 5-8 personer, og RallySupport er behjælpelige, så ingen bliver efterladt alene. Søndag 23. juni vender vi næsen mod Danmark igen, hvor hjemturene starter fra kl. 9:00, og gården lukker kl. 12:00.

Prisen for at deltage i medlemsturen i Sverige 20.-23. juni 2024 er kun 2.000 kroner per MCTC-medlem, og tilmelding sker i webshoppen via linket i teksten her.

Læs også

Mctc.dk har fået en overhaling

Tak for generalforsamling 2024

#03 | 2024: Nyt nummer ude nu