MC nyheder

KTM lancerer trackday-våben

  • KTM RC 8C MCTC (10).jpg
  • KTM RC 8C MCTC (4).jpg
  • KTM RC 8C MCTC (3).jpg
  • KTM RC 8C MCTC (2).jpg
  • KTM RC 8C MCTC (1).jpg
  • KTM RC 8C MCTC (7).jpg
  • KTM RC 8C MCTC (8).jpg
  • KTM RC 8C MCTC (9).jpg

Hvis du er på udkig efter den ultimative bane-mc for private uden et fuldt race team i ryggen, har KTM svaret på dine bønner: den nye RC 8C.

Seriøse hobby-racere med luft i budgettet har formentlig travlt med at få lagt bestilling ind på ét af de 100 eksemplarer af KTM's nye RC 8C, der slår sig op på at give ejerne det tætteste, man kommer på selv at eje en fabriksracercykel.

128 hk og 140 kg
Hjertet i RC 8C er den tocylindrede LC8c-motor, som vi kender fra Duke 890 R, men i raceren er den tunet til at levere 128 hk fra de 889 kubik takket være blandt andet ny luftfilterkasse og Akrapovic titaniumsudstødning.

Slicks-dæk og aerodynamiske spoilere i kulfiber – KTM RC 8C mener det seriøst.

Stellet er dog udviklet specifikt til RC 8C, og den fuldjusterbare affjedring klares med WP Apex Pro-enheder i begge ender, der er samlet i hånden af den samme afdeling, der står for KTM's RC16-racer.

Rendyrket race
Brembo Stylema-calipre og den fuldjusterbare 19RCS Corsa Corta-bremsecylinder bruger også teknik, der er nappet direkte fra MotoGP, og de kulfiberforstærkede kåbedele kan klikkes hurtigt af, ligesom Dymag-fælgene er monteret med Pirelli SC1-slicks.

AIM MXS 1.2 Race-instrumenteringen har indbygget gps, der logger al køredata til senere analyse.

Der er altså ingen tvivl om, at KTM RC 8C er et rent banejern, og det er da heller ikke muligt at indregistrere den til vejen. Det ville også være dyrt, for prisen er omkring 300.000 kroner selv uden afgift, og derudover kan man så tilkøbe en "race track package" med et ekstra sæt hjul og bremseskiver, dækvarmere, paddock stands og et KTM racer-tæppe til pitten.

De 100 håndbyggede KTM RC 8C-racere går i handlen klokken 16 i dag den 22. juli, og der bliver nok rift om maskinerne...

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.