Af MCTC / 17-06-2024

Som tidligere beskrevet har MCTC sikret en billigere og bedre aftale på omdeling af foreningens medlemsmagasin.

MCTC-magasinet #04 | 2024, der netop er udkommet, er således det første magasin, der bliver sendt ud med FK Distribution. Medlemmer, der modtager magasinet, kommer dog ikke til at mærke den store forskel – udover at magasinet nu bliver omdelt i såkaldt "adresseret omslag", og at det er folieret i genbrugsplast i stedet for den efterhånden velkendte hvide kuvert.

Husk at du som medlem også fortsat har mulighed for at læse MCTC-magasinet online. Du finder samtlige MCTC-magasiner her

 

Mangler magasinet?

Selvom forandringen med den nye distributør forhåbentlig fryder, så kan der selvfølgelig opstå leveringsproblemer. 

Hvis du som medlem af MCTC skulle opleve ikke at modtage magasinet, så kan du nemt og bekvemt oprette en reklamation ved at trykke på knappen nederst på denne side. Her bliver du bedt om at indtaste dit 7-cifrede medlemsnummer (eller registrerede e-mailadresse) samt din MIT MCTC-adgangskode. Når du er logget på, kan du oprette en reklamation, og så sørger vi for, at der automatisk bliver sendt et nyt magasin af sted til dig.

Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte MCTC direkte på info@mctc.dk, hvis du oplever problemer med levering af magasinet eller har andre spørgsmål.

 

Opret reklamation

Læs også

#04 | 2024: Nyt nummer ude nu

Nye MCTC-kørekurser i hele landet

Motorcyklister forenes