MC nyheder

Mørke nyheder fra Ducati

  • Ducati XDiavel Scrambler 2021 MCTC (1).jpg
  • Ducati XDiavel Scrambler 2021 MCTC (10).jpg
  • Ducati XDiavel Scrambler 2021 MCTC (6).jpg
  • Ducati XDiavel Scrambler 2021 MCTC (7).jpg
  • Ducati XDiavel Scrambler 2021 MCTC (9).jpg
  • Ducati XDiavel Scrambler 2021 MCTC (5).jpg
  • Ducati XDiavel Scrambler 2021 MCTC (8).jpg
  • Ducati XDiavel Scrambler 2021 MCTC (2).jpg
  • Ducati XDiavel Scrambler 2021 MCTC (4).jpg

XDiavel og Scrambler 800 kommer i nye sortlakerede versioner, og modelserierne får en generel opdatering til 2021.

Alle mærker har fuld gang i deres 2021-lanceringer, og det gælder også Ducati, der denne uge har afholdt deres virtuelle modelpræsentation nummer to af fire. Den bød på opdateringer af Scrambler 800-serien og XDiavel-modellerne, der nu alle overholder Euro 5-kravene.

Scrambler-opdatering
Selvom alle Scrambler-modellerne får opdateret motoren, er der nogen, der byder på flere opdateringer end andre. Således fås Scrambler Icon nu i en rød farve, mens Desert Sled-modellen får nye detaljer og blå retrolakering med guldfælge. Den største Scrambler 800-nyhed er dog den nye sorte "Nightshift"-model, der har lavt café racer-styr, full throttle-bagende og nyt dobbeltsæde.

Ducati XDiavel S får i 2021 selskab af XDiavel Black Star og XDiavel Dark.

Ond, ondere
Tilsvarende sortlakerede modeller tilføjes til XDiavel-serien, og det endda i to forskellige versioner. XDiavel Dark bliver den nye "billigste" XDiavel, og den dyrker det simple med matsorte nuancer på både lak og mekaniske dele. XDiavel Black Star derimod kombinerer blanksort med matgrå og røde detaljer, og har derudover nye fælge og sæde. For alle XDiavel-modeller gælder det, at effekten er hævet med otte hestekræfter og et par newtonmeter i forbindelse med Euro 5-opdateringen.

Priser og lancering på de nye Scrambler 800- og XDiavel-modeller kendes endnu ikke, men vi opdaterer artiklen, så snart de foreligger.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.