MC nyheder

Nu kan du komme til køreprøve!

29. april genoptages afviklingen af køreprøver, og allerede nu er det være muligt at melde sig på de nye prøvetider.

Rigspolitiet har meldt ud, at afviklingen af køreprøver vil blive genoptaget fra onsdag den 29. april. Som vi berettede 17. april, fik køreskolerne lov at genåbne mandag i sidste uge, og nu er turen altså kommet til de afsluttende køreprøver. Det er godt nyt for de køreskoleelever, der har glædet sig til endelig at få kortet og komme ud at nyde det gode vejr på to hjul.

På grund af de seneste ugers ophold i prøveafviklingen, kan der godt være rift om pladserne, når de nye prøvetider allerede i dag offentliggøres. De jyske politikredse og Fyns Politi lægger prøver ud mellem klokken 8 og 12 i dag, mens de sjællandske politikredse og Bornholms Politi lægger prøver ud mellem klokken 12 og 16 i dag  så mangler du bare køreprøven, er det nok med at få meldt sig på en ledig tid hurtigst muligt! Det foregår på www.koreprovebooking.dk

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.