MC nyheder

Ny Indian: Moderne amerikaner-touring

  • Indian Pursuit MCTC (5).jpg
  • Indian Pursuit MCTC (9).jpg
  • Indian Pursuit MCTC (8).jpg
  • Indian Pursuit MCTC (3).jpg
  • Indian Pursuit MCTC (6).jpg
  • Indian Pursuit MCTC (7).jpg
  • Indian Pursuit MCTC (1).jpg
  • Indian Pursuit MCTC (11).jpg
  • Indian Pursuit MCTC (10).jpg

Formen er klassisk, men den nye Indian Pursuit har både vandkølet motor, stor elektronikpakke og elektronisk affjedring – læs om den amerikanske tourer her.

Med deres moderne bagger Challenger som fundament har Indian netop lanceret en ny touringmodel kaldet Pursuit. Den deler det meste teknik med Challenger-modellen, og det betyder en 122-hestes vandkølet V2-motor på 1.768 kubik, til når det skal gå fremad, og radialmonterede Brembo monoblock-calipre med IMU-styret kurve-ABS til når der skal stoppes igen.

Nyt flagskib
PowerPlus-motoren har fået fintunet motorgangen ved lave omdrejninger, så den store Pursuit skulle være let at manøvrere ved lav fart, men med 178 Nm på lager er det sammen med Challenger alligevel den kraftigste model i Indians udvalg. På teknikfronten er den største nyhed ved Pursuit i virkeligheden elektronisk justerbar bagaffjedring fra Fox, der dog fra i år også findes som tilkøb på Challenger-modellen.

Fortil sørger en høj, justerbar vindskærm og nye ventilerede kåbesider ved benene for læ på turen.

Ellers er den åbenlyse forskel naturligvis tilføjelsen af en større vindskærm på den stelmonterede kåbe samt nye kåbesider med mulighed for ventilation og integrerede ekstralygter til brug i mørke eller tåge. En ny topboks med indbygget ryg- og armlæn fuldender de synlige ændringer og er sammen med sidetaskerne elektronisk låsbare og god for 133 liters bagageplads. 

Højt udstyrsniveau
Indian Pursuit deler også Challengers 7" TFT-skærm med mobilopkobling, integreret navigation og fuld infotainmentfunktion. Det vil sige, at alle køreprogrammer, affjedring og andet kørselsrelateret styres herfra, samtidig med at radio, telefon og andet underholdning også er at finde på skærmen.

Pursuits nye topboks med ryglæn giver sammen med sidetaskerne 133 liters bagageplads i alt.

Elektronisk fartpilot, stort lydanlæg og varmehåndtag er også del af pakken, også så udvider Pursuit desuden med opvarmet sæde for endnu mere komfort. Som med mange af Indians modeller findes Pursuit i sortlakerede Dark Horse-versioner og en mere klassisk Limited-udgave med blankt krom. 

Hvornår Indian Pursuit kommer til Danmark og til hvilken pris er endnu uvist, men det er nok ikke usandsynligt, at den lander omkring de 600.000 kroner på danske plader.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.