Ny jysk Triumph-forhandler

Nu vil det også være muligt at købe nye Triumph-motorcykler hos Kolding MC, der per 1. september er blevet forhandler og serviceværksted for det britiske mærke.

Der er sket meget, siden Kolding MC og scooter center i 2013 slog dørene op som Kawasaki-forhandler på Vonsildvej 17C, 6000 Kolding. Sidste år udvidede de nemlig forhandling af Suzuki-motorcykler, og i år er Triumph så føjet til udvalget.

Derudover er Kolding MC i gang med at bygge nye lokaler på Trianglen 26, 6000 Kolding, som forventes at blive taget i brug sidst i oktober måned.

Kolding MC flytter i nye lokaler til oktober 2019, med blandt andet stort Triumph-showroom.

Allerede nu er det dog muligt både at købe og få serviceret sin Triumph-motorcykel hos Kolding MC, størstedelen af modelprogrammet er nemlig landet hos forhandleren denne uge. Dermed er Kolding MC eneste jyske Triumph-forhandler, og den kun anden forhandler af det britiske mærke herhjemme, sammen med Stevens MC Shop i København.

Et stort tillykke med udvidelsen, der helt sikkert er et kærkomment tilbud til Triumph-fans fra Jylland og Fyn!

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.