MC nyheder

Ny Royal Enfield-forhandler

Aros Speedshop i Aarhus er ny på Danmarkskortet som autoriseret forhandler af de indiske motorcykler fra Royal Enfield, og inviterer til åbent hus i december.

Lørdag den 14. december slår Aros Speedshop dørene op som autoriseret Royal Enfield-forhandler. Butikken på Sylbækvej 27 i 8230 Åbyhøj, Aarhus har siden 2014 haft serviceværksted, customshop og salg af brugte motorcykler, tilbehør og udstyr. Og nu udvider de så meget nysalg af Royal Enfields modelprogram.

De nye modeller fra Royal Enfield er netop landet i butikken, ta' ind at se dem fra 14/12.

Royal Enfields europæiske motorcykeludvalg tæller de 500-kubiks Bullet og Classic, de 650-kubiks Interceptor og Continental GT samt den nye 400-kubiks Himalayan-model. Sidstnævnte kan du læse en test af i næste nummer af Touring Nyt, der udkommer første uge i december og ugen efter kan du se den i levende live til åbent hus hos Aros Speedshop lørdag den 14. december.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.