MC nyheder

Ny svensk motorcykel

  • RGNT-No.1 MCTC.jpg
  • RGNT-No.1 MCTC5.jpg
  • RGNT-No.1 MCTC3.jpg
  • RGNT-No.1 MCTC4.jpg

Det nye svenske motorcykelmærke RGNT er klar med deres første model, en elektrisk café racer kaldet "No.1".

Klassiske linjer og moderne teknik, som vi kender det fra blandt andet flere modeller i Triumphs udvalg, er blevet en populære kombination i de senere år. Nu har et nyt svensk motorcykelmærke dog rykket ved definitionen af "moderne teknik" i dén ligning – for RGNT No.1 er en elektrisk motorcykel i 1960'er-indpakning

Klar til bestilling
No.1 falder med sin 15-hestes motor, monteret direkte i navet i baghjulet, ind under A1-kategorien for kørekort, og dens topfart er opgivet til 125 km/t. Med en vægt på 142 kilo og øjeblikkeligt el-moment er den dog sikkert frisk rundt i og omkring byen, mens 4-stemplede bremsecalipre fortil og en enkelt 2-stemplet bagtil hjælper med at stoppe festen igen.

RGNT No.1 kan med en topfart på 125 km/t godt køre motorvej, men den er nok bedst i og omkring byen.

Den maksimale rækkevidde er 150 kilometer, og en 0-100 procents opladning tager omkring fire timer i en almindelig 220V stikkontakt, der er eneste lademulighed på No.1. Mens ladetiden ikke slår nogen rekorder, er No.1-modellen til gengæld udstyret med touchskærm, forbindelse til skyen og er forberedt til GPS – så RGNT har nok den yngre målgruppe i kikkerten. Der selvsagt intet koblingsgreb til elmotoren, så de to greb ved styret styrer henholdsvis for- og bagbremse.

RGNT No.1 er altså en digital elmotorcykel i klassisk design til folk, der har brug for en stilsikker hverdagspendler i urbane områder. Er du sådan én, kan du allerede nu "bygge" dit eget eksemplar på deres hjemmeside og forudbestille modellen, der forventes klar til levering i august måned til priser fra knap 80.000 kroner.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.