MC nyheder

Opdaterede ballademagere fra KTM

  • KTM 690 SMC Enduro MCTC (1).jpg
  • KTM 690 SMC Enduro MCTC (2).jpg
  • KTM 690 SMC Enduro MCTC (3).jpg
  • KTM 690 SMC Enduro MCTC (4).jpg
  • KTM 690 SMC Enduro MCTC (6).jpg

KTM's legesyge 690 Enduro R og 690 SMC R er blevet opdateret til 2021 med Euro 5-godkendelse, ny teknologi og andre småforbedringer.

Hvad end du er til leg på fast eller løst underlag, har KTM's 690-familie noget at byde på. Enduro R og SMC er deler samme elektronik, stel og motor, men Enduro-modellens store hjul, brede styr og WP XPLOR-affjedring med lang vandring gør den hårdfør i terrænet, mens SMC-modellens Supermoto-ergonomi, større bremser og WP APEX-affjedring tigger om asfaltunderholdning.

Opdateret elektronik
Til 2021 har begge modeller fået ny katalysator, der gør den 1-cylindrede motor Euro 5-godkendt på bekostning af én enkelt hestekræft og en halv newtonmeter, så den nu leverer 74 hk og 73,5 Nm. Der er installeret et nyt ABS-modul med kurvefunktion og mulighed for at justere følsomheden i flere niveauer og slå systemet helt fra på baghjulet, hvilket skulle kunne gøres lettere på farten via styret.

Enduro R deler det meste teknik med SMC R, men er målrettet terrænkørsel.

Begge modeller har også fået ny instrumentering med omdrejningstæller og gearindikator, en lille visuel opdatering af farver og detaljer, og så har SMC R fået opgraderet bremsesystemet, så der nu er Brembo M4.32 caliper på 320mm skive fortil. Afslutningsvis skal det nævnes, at begge KTM'er fortsat kan fås i 35 kW-versioner til A2-kørekortet.

KTM 690 Enduro R og KTM 690 SMC R forventes i Danmark fra starten af det nye år, men hvad opdateringerne gør ved den nuværende pris på 139.900 kr., vides endnu ikke.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.