Oversigt: MC-ræs til Classic Race Aarhus

Det er ikke kun historiske biler og topmoderne racerbiler, du kan opleve ved Classic Race Aarhus. Weekenden den 17.-19. maj kommer nemlig også til at byde på racermotorcykler.

 

Igen i år vil der være opvisning med tohjulere til Classic Race Aarhus midt i maj – og det bliver en opvisning, som dækker flere årtier indenfor Road Racing.

Feltet af klassiske motorcykler vil strække sig helt tilbage til halvtredserne og tresserne, hvor klasserne ene og alene var kendt ved maskinernes kubikstørrelser – fra 50 cm3 til 500 cm3. Her vil man kunne opleve den markante udvikling, der skete fra årtierne efter anden verdenskrig – hvor specielt de britiske producenter var fremherskende – og frem til firserne, hvor road racing-scenen var overtaget af primært japanske motorcykler i de topmoderne klasser som SuperSport og SuperBike.

Classic Road Racing-serien køres alle tre dage, så det er muligt at opleve de tohjulede klassikere, selvom man kun køber en dagsbillet, og priserne løber fra 195 kroner for en fredagsbillet til 650 kroner for adgang til alle weekendens ræs.

Vi har samlet en oversigt over tidspunkterne for opvisningerne i Classic Road Racing herunder:

Fredag den 17. maj 2019

  • Classic Road Racing, kl. 12:05

Lørdag den 18. maj 2019

  • Classic Road Racing, kl. 08:15
  • Classic Road Racing, kl. 17:25

Søndag den 19. maj 2019

  • Classic Road Racing, kl. 09:10
  • Classic Road Racing, kl. 16:10

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.