MC nyheder

Podcast med Nina Rasmussen og Hjalte Tin

  • hjalte_tin_nina_rasmussen_podcast_den_yderste_grænse_2022_mctc (5).jpg
  • hjalte_tin_nina_rasmussen_podcast_den_yderste_grænse_2022_mctc (1).jpg
  • hjalte_tin_nina_rasmussen_podcast_den_yderste_grænse_2022_mctc (2).jpg
  • hjalte_tin_nina_rasmussen_podcast_den_yderste_grænse_2022_mctc (3).jpg
  • hjalte_tin_nina_rasmussen_podcast_den_yderste_grænse_2022_mctc (4).jpg
  • hjalte_tin_nina_rasmussen_podcast_den_yderste_grænse_2022_mctc (7).jpg
  • hjalte_tin_nina_rasmussen_podcast_den_yderste_grænse_2022_mctc (6).jpg

Mød det kendte danske motorcykelpar Nina Rasmussen og Hjalte Tin i podcast-serien "Den Yderste Grænse".

Hjalte Tin og Nina Rasmussen blev kendt i hele Danmark for deres motorcykelrejser med børnene Emil og Ida igennem 1980’erne og 1990’erne. Nu fortæller de begge om deres eventyr i syvende sæson af Nationalmuseets populære podcast-serie "Den Yderste Grænse".

I det første afsnit (S7E3, premiere 18-01-2022) fortæller Hjalte Tin om familiens rejse på to motorcykler gennem Sovjetunionen, i tiden lige før Sovjet gik i opløsning, om familiens frie liv med telt, om det store land fra Kaukasus' hemmelige tårne til ørkenvarme i Centralasien og vinterkulde i Sibirien, om russernes store gæstfrihed – og om forhør hos KGB. Hør hele afsnittet længere nede.

I det næste afsnit (S7E4, premiere 25-01-2022) beretter Nina Rasmussen om sin dramatiske rejse alene gennem præstestyrets Iran fra Golfen til Kurdistans uvejsomme bjerge og storbyer som Isfahan og Teheran. Klædt i den påbudte islamiske tilsløring opsøger hun eventyret, og bag præstestyrets livsfjendske love møder hun menneskelig sorg og glæde, gæstfrihed, nysgerrighed og begær.

En lydrejse på 13 afsnit

Podcastserien ”Den Yderste Grænse”  som laves for 24syv og Nationalmuseet og omhandler historiske og nulevende eventyrere og opdagelsesrejsende  har i en ny sæson fokus på store moderne danske rejser. 

Lydrejsen tager lytterne med jorden rundt fordelt på 13 afsnit. Vært på serien er rejsebogsforfatter og tidligere formand for Eventyrenes Klub, Bjørn Harvig.

Du kan høre begge afsnit direkte via afspilleren nedenfor, via Nationalmuseets hjemmeside eller din foretrukne afspiller

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.