MC nyheder

RGNT kommer til Danmark

  • rgnt_motorcycles_carclub_danmark_forhandler_importør_mctc_2022 (1).jpg
  • rgnt_motorcycles_carclub_danmark_forhandler_importør_mctc_2022 (6).jpg

Danske CARCLUB bliver nu importør og forhandler af elmotorcykler fra svenske RGNT. Motorcyklerne skal især supplere danskernes kørselsbehov i storbyerne.

Pressemeddelelse | Foto: Gotz Goppert

Elmotorcykler indtager de danske veje, og 1. april 2022 blev elmotorcykel-brandet RGNT lanceret i Danmark. Den landsdækkende autoforhandler CARCLUB bliver eneforhandler af de to nye RGNT-modeller, Classic og Scrambler, som er håndbygget i Sverige.

CARCLUB er både stolt af og forventningsfuld omkring det nye samarbejde, siger Stefan Kaas, der er partner i CARCLUB:

"RGNT er nyt, ambitiøst og moderne. De har en stærk vision om en grønnere klode og en dybdegående know how til kvalitet og finish. Der går en lige linje mellem RGNT's kombination af klassisk elegance, håndbygget kvalitet og moderne teknologi og CARCLUB's fokus på eksklusivitet, performance og kvalitet i køretøjerne".

Elmotorcykler til moderne kørselsbehov

RGNT-modellerne Classic og Scrambler skal fungere som et unikt supplement til danskernes kørselsbehov i storbyen.

"RGNT-motorcyklerne fungerer både i den travle hverdag og som ren fornøjelse. Som motorcyklister værdsætter vi friheden i en stort set vedligeholdelsesfri motorcykel med gode køreegenskaber og en holdbar kvalitet, som kendetegner RGNT-modellerne," siger Stefan Kaas og tilføjer:

"Udseendet er klassisk, og køreoplevelsen morgendagens. Man er fri for gearskifte under bykørsel, og omgivelserne sanses på en mere intens måde på grund af motorcyklernes høje komfort og lydløse design".

De nye RGNT-modeller er 100 procent eldrevne, og teknologien er udviklet med henblik på nem og hurtig opladning med det lettilgængelige type 2- eller 220V-ladestik og automatisk softwareopdatering. Foto: PR.

Det miljørigtige valg

De nye RGNT-modeller er 100 procent eldrevne, og teknologien er udviklet med henblik på nem og hurtig opladning med det lettilgængelige type 2- eller 220V-ladestik og automatisk softwareopdatering.

"Elektriske køretøjer bliver førstevalget for flere og flere danskere i takt med den teknologiske udvikling, og det er både nemt og bekvemt at eje en elmotorcykel i dag. Ud over at skåne miljøet udleder en eldreven motorcykel ingen emission, hvilket er godt for nærmiljøet," siger Stefan Kaas.

Elmotorcyklerne forhandles fra 97.995 kroner og kan leases online hos www.CARCLUB.dk eller i en af forhandlerens fire showrooms i København, Kolding, Hviidsminde eller Herning.

Du kan læse mere om RGNT Motorcycles i MCTC-magasinet #03-2022 her (kræver MCTC-medlemskab).

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.