MC nyheder

Roskilde-festival for motorcyklister

I disse dage er der gang i den på dyrskuepladsen i Roskilde. Det er dog ikke musik, der præger området, men derimod masser af motorcykler.

Ordene ”Roskilde” og ”festival” er normalt noget, vi forbinder med Orange Scene og musik i alle mulige genre. Men i disse dage er det ikke musikken, der er i fokus på den kendte dyrskueplads.

Der er i stedet tale om en noget anderledes festival i Roskilde – nemlig Europas ældste touringbegivenhed ved navn FIM Rally – som for første gang i 17 år bliver afholdt på dansk jord.

Sidste gang var i Aalborg i 2002, men nu er det traditionsrige touringtræf atter tilbage – og det finder altså sted i og omkring Roskilde i perioden onsdag 31. juli til og med fredag 2. august.

Deltagere fra 27 lande

Traditionen tro er værtslandet vært. Det vil sige, at danske motorcyklister er med som frivillige og står for at afholde arrangementet, hvor op mod 1.000 motorcyklister fra 27 lande deltager.

”FIM Rally er en helt anden måde at mødes på. Som deltager kommer du ikke bare for at sidde i rundkreds og snakke, men for at opleve landet, og hvad det byder på. Derfor har vi også arrangeret vikingeskibssejlads og tur til Tivoli i København. Det er oplevelser, som deltagerne kun kan få her i Danmark og ikke andre steder,” siger formand for arrangementskomitéen Flemming Aage Nielsen.

Er man dansk motorcyklist, og har man ikke tilmeldt sig som frivillig, er der dog stadig mulighed for at opleve den store mc-begivenhed, som FIM Rally må siges at være.

Det kan man både onsdag 31. juli i tidsrummet klokken 10 til 14, hvor de internationale deltagere landevis kommer i mål ved Vikingeskibsmuseet i Roskilde samt fredag 2. august klokken 10 til 12, når deltagerne kører nations-parade i og omkring Roskilde.

Læs mere om den 74. udgave af FIM Rally på den officielle danske hjemmeside og Facebook.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.