Velafsluttet kørekursussæson på Djursland

  • Sikkerpå2hjul MCTC mc touring camp (2).jpg
  • Sikkerpå2hjul MCTC mc touring camp (3).jpg (1)

Weekendens sæsonafslutning på Tradium Ring Djursland var velbesøgt, og 8.200 kroner blev samlet ind til lokalområdet på Djursland.

Bedømt efter vejret kunne det ligeså godt have været en forårsdag, da 82 deltagere lørdag den 28. september mødte op til afslutningen på kørekursussæsonen på Ring Djursland. De havde alle betalt 100 kroner for at komme ud på banen på egen motorcykel med en erfaren instruktør forrest - inklusive efterfølgende spisning.

Billetten, der blev udleveret ved check-in, gav nemlig også mulighed for et rigtig god portion varm suppe med flutes på den nærliggende MC Touring Camp, noget næsten alle benyttede sig af. Deltagernes betaling gik dog hverken til MC Touring Camp eller Tradium Ring Djursland, men blev ligesom sidste år doneret til et godt formål i lokalområdet.

82 deltagere var forbi til afslutningen af kørekursussæsonen på Tradium Ring Djursland.

Det indkørte beløb på 8.200 kroner bliver nemlig igen i år doneret ubeskåret til borgerne i de to byer, der er nabo til Ring Djursland og MC Touring Camp. Herfra er det op til borgerne i Pederstrup og Nødager selv at vælge, hvad de skal anvendes til i lokalområdet.

Sidste år valgte Ring Djurslands naboby Pederstrup at bruge pengene på en flagallé, så de kunne markere mærkedage på en festlig måde, mens Nødager, der er nabo til MC Touring Camp, ønskede sig en fælles julefrokost for hele landsbyen for styrke sammenholdet.

Arrangørerne håber, at borgerne igen i år får glæde af donationen og takker alle de fremmødte for deres deltagelse!

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.