MC underholdning

Video: Familieejet CBX 1000

Matthias Beiers Honda CBX 1000 Super Sport har været i familien lige siden, den rullede af samlebåndet i 1982 – og den har kørt under 8.000 kilometer fra dengang til nu.

Den 6-cylindrede Honda CBX 1000 er ved at udvikle sig til en ægte klassiker, og her taler vi ikke kun om de mere traditionelt elegante nøgenversioner. Også touring-modellerne med den store kåbe og kulørte striber, der er blevet symptomatisk for de tidlige 1980'ere, stiger i værdi, og det er ikke længe siden, vi sidst skrev om én, der blev solgt for 140.000 kroner i usamlet tilstand.

Amerikaneren Matthias Beiers eksemplar er dog både samlet og kørende, og i denne video fortæller han historien om CBX 1000'eren, der har været i familien altid og er holdt i fuldstændig original stand. Lav en ekstra kop kaffe og nyd din søndag med videoen her:

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.