MC nyheder

Vinteren er begyndt: Første saltbil afsted

Vinteren er begyndt – i hvert fald ifølge Vejdirektoratet, der har været ude med årets første saltbil.

Pressemeddelelse fra Vejdirektoratet onsdag 13-10-2021

Natten til onsdag klokken 02:45 begyndte vinteren officielt i Danmark. Her blev en af Vejdirektoratets saltbiler nemlig sendt på vejene for første gang denne vinter, og ligesom sidste år – og året før – var det Svingbroen over Næstved Kanal, der fik den første dosis salt.

I år var det kun en enkelt saltbil, der blev sendt i aktion, og det er en anelse tidligere end sidste år, hvor saltbilerne blev kaldt i tjeneste 16. oktober.

Det har ellers indtil videre været en mild oktober, men natten til i onsdag kom der en koldfront ind over landet, som gjorde det nødvendigt at salte Svingbroen for at undgå glatte kørespor.

Husk at du kan holde dig opdateret på, hvor og hvornår saltbilerne har været ude på vejene. Læs mere i artiklen "Salt på vejene? Få svaret her".

 

 

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.