Bliv medlem af MCTC

Du kan let og hurtigt tegne et medlemskab til kun 235 kr. årligt ved at klikke dig til netbutikken her!


Alternativt kan du vælge at sende fulde navn, adresse og postnummer/by til MC Touring Club på tn@mctc.dk, ringe på tlf. 8611 6200 eller send en fax på 8611 6259, så sidder vi klar til at hjælpe dig!

 

MCTC medlem
Som medlem af MC Touring Club får du del i alle medlemsfordelene og Touring Nyt ind ad døren hver gang, det udkommer i resten af kontingentåret (frem til 1. marts). Alt sammen for kun 235 kr. pr. år* plus 35 kr. i indmeldelsesgebyr. Du skal være ejer eller bruger af en mc for at blive almindelig medlem.

*Prisen for medlemskab reduceres i løbet af kontingentåret, ring evt. for information vedr. den aktuelle pris.

Et medlemskab er personligt, men hvis der er et fuldt betalende medlemskab i husstanden, kan de øvrige blive "medlemmer uden Touring Nyt".  Det er et fuldt gyldigt medlemskab, den eneste forskel er, at man ikke får Touring Nyt.  Prisen for dette medlemskab er 60 kr pr. år + 35 kr i indmeldelsesgebyr. Kontakt kontoret vedr. dette medlemskab, tn@mctc.dk eller ring tlf. 8611 6200.

Som MCTC-medlem får du årligt 9 numre af Touring Nyt, MC Guiden og adgang til alle medlemsfordele.

Passivt medlem
MC-klubber, køreskoler, forretninger mv. har mulighed for at tegne at passivt medlemskab af MC Touring Club. Med det får man Touring Nyt i resten af kontingentåret (frem til 1. marts) for kun 200 kr. pr. år* plus 35 kr. i indmeldelsesgebyr, men har ikke adgang til rabataftaler og andre medlemsfordele. Kontakt kontoret vedr. dette medlemskab, tn@mctc.dk eller ring tlf. 8611 6200.

*Prisen for medlemskab reduceres i løbet af kontingentåret, ring evt. for information vedr. den aktuelle pris.


Gaver til nuværende medlemmer
Er man allerede medlem af MC Touring Club, kan man få en hvervegave, hvis man skaffer et nyt almindeligt medlem. (Der sendes ikke hvervegave til udlandet).

Det er ikke muligt at anføre ønske om hvervegave i forbindelse med køb af medlemskab i vores netbutik. Ønskes hvervegave, bedes du – efter du har foretaget købet – sende en mail til tn@mctc.dk og oplyse ordrenummer, medlemsnummer på ham/hende, som har introduceret dig for klubben, samt hvilken hvervegave, der ønskes.

Man kan vælge mellem en bamse, en hjelm-strop, et spil kort med klublogo, et USB-stik med logo, led-lygte med logo, en nummerpladeramme, vis du er medlem pakken eller bogen ”Kim Panik og hans venner”. Nærmere oplysninger om hvervegaverne under Klub-effekter.

 

Du finder vores Medlemsbetingelser og Privatlivspolitik her.

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.