MC nyheder

Cap's Aarhus flytter fra Aarhus

Senest i 2025 skal Cap's Harley-Davidson Aarhus have fundet en ny adresse. Og det bliver ikke i Aarhus, fortæller indehaver Lars Kildholt til MCTC: "Vi leder med lys og lygte".

Siden 1997 har Cap's Harley-Davidson Aarhus haft adresse på Lystrupvej 1E i Risskov, som ligger ud mod den trafikerede Grenåvej. Men inden længe er den knap 25-årige historie med Harley-Davidson i Vejlby-Risskov fortid.

Det er nemlig ingen hemmelighed, at den aarhusianske Harley-forhandler har været og fortsat er på udkig efter nye lokaler. Senest i 2025 skal en ny lokation være på plads, da det er her, lejemålet på Lystrupvej ophører. Hverken grunden eller ejendommen fulgte med, da Lars Kildholt overtog selskabet i 2015, efter grundlæggeren af Cap's (og spillestedet Train i Aarhus), millionæren Chris Anker-Petersen, døde i en alder af bare 59 år.

En ny placering bliver dog næppe i Aarhus Kommune, lyder meldingen fra Lars Kildholt. "Vi leder med lys og lygte. Det bliver ikke i Aarhus, men et sted i Midtjylland. Mere kan jeg ikke fortælle for nuværende," siger han til MCTC.

 

Alternativer til Aarhus

Ifølge Lars Kildholt ville en ny adresse i Aarhus blive "alt for dyr", hvorfor man også har udkig på alternativer til den jyske hovedstad. Men han kommer ikke til at afsløre noget, før en endelig aftale på plads. "Vi skal være helt sikre på, at vi er i mål, før vi melder noget ud. Men vi arbejder på sagen," siger han til MCTC.

Lars Kildholt påpeger samtidig, at det går godt med forretningen både i Aarhus og Roskilde. Næsten "for godt" fristes man til at sige. "I coronaperioden har vi ligesom de fleste andre i mc- og bilbranchen været ramt af leveringsproblemer. Hvis vi havde kunnet få vores varer, kunne vi formentlig have solgt det dobbelte i år," siger han.

 

USA og EU nedtrapper handelskrig

På falderebet for interviewet når Lars Kildholt også at fremhæve en mindst lige så god og helt dugfrisk nyhed fra det store udland.

"Vi har lige fået at vide, at USA og EU er blevet enige om nedtrappe handelskrigen, og det betyder blandt andet, at straftold på amerikanske motorcykler og whisky bliver droppet. Harley-Davidson har de seneste to år af egen lomme betalt 31 procent i told på alle motorcykler, der er kommet ind ind i EU – en afgift der tilmed skulle været steget her 1. juni 2021," fortæller han.

Ifølge Lars Kildholt har handelskonflikten mellem USA og EU været en "rigtig hård nyser for Harley-Davidson" og kostet den amerikanske motorcykelproducent over 100 millioner dollars alene i år.

 

I 2019 flyttede Cap's Harley-Davidsons sjællandske afdeling, Cap's Copenhagen, fra Valby og slog dørene op i Roskilde. Den historie kan du læse mere om her.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.