Danmarksmestrene i Honda er fundet

Honda har netop kåret den bedst forhandler og det bedste værksted for 2019, og vinderne blev henholdsvis Jensen Motorcykler og ProBike.

Jensen Motorcykler i Horsens kan igen i år bryste sig med titlen som Årets Honda Motorcykel forhandler. Det er femte år i streg, at Jensen Motorcykler løber med titlen som bedst sælgende Honda motorcykelforhandler. Prisvinderen er Danmarks største motorcykelforretning, og her er Honda det mærke, som de fleste kunder henter ud af butikken.

- Når kunderne træder ind ad døren hos Jensen Motorcykler, bliver de mødt af hele Hondas modelprogram i udstillingen. Det kan vække enhver motorcykelentusiast og give de fleste lyst til en køretur på landevejen, fortæller Morten Agerbæk, administrerende direktør hos den danske Honda MC-importør Vilh. Nellemann Handelsselskab, som står bag kåringen.

Mads Hansen fra Honda MC-importøren Vilh. Nellemann Handelsselskab overrakte priserne til de to vindere.

Butiksejer Brian Jensen, der grundlagde sin forretning for 30 år siden, er også overbevist om, at kunderne værdsætter, at de kan finde hele Hondas modelprogram i butikken.

- Vi har næsten også alle modeller stående klar, så de kan få prøvetur på deres foretrukne model, siger Brian Jensen, der også konstaterer, at det falder i kundernes smag, at de kan leje en motorcykel med forkøbsret. Så kan de lære motorcyklen at kende i ferien, og køber de den efterfølgende, så fratrækker vi lejen i prisen. Det har været en succes hos vores kunder, fastslår Brian Jensen.

Jensen Motorcykler kan da også glæde sig over en stor tilfredshed i kundernes anmeldelser af forretningen.

- Det hænger sammen med, at Brian og hans personale altid står for en professionel og serviceorienteret kundebetjening, der skaber tryghed, når de handler motorcykel. Vi glæder os derfor over at give prisen til Jensen Motorcykler, siger Morten Agerbæk

Årets Honda MC-værkested 2019
ProBike i Lystrup ved Aarhus kan løfte trofæet, som det synlige bevis på at forretningen er Årets Honda MC Værksted 2019. Det var en stolt indehaver af ProBike Bent Lauritsen, der fik overrakt prisen af Mads Hansen fra den danske Honda MC-importør Vilh. Nellemann Handelsselskab A/S, der står bag kåringen af Årets Honda MC Værksted.

- Vi har nogen meget trofaste kunder, som værdsætter den ekspertise, som vi har opbygget ved at satse på Honda. De originale dele fra Honda kan vi stå 100 procent inde for, og kunderne ved derfor også, at kvaliteten holder, når de benytter vores værksted, fortæller Bent Lauritsen, som har opbygget sin Honda ekspertise gennem 23 år med ProBike forretningen.

Det er ikke første gang ProBike modtager hæderen som Årets Honda MC Værksted. Hele 4 gange har det autoriserede Honda værksted i Lystrup stået med trofæet i hånden.

- Bent Lauritzen og hans medarbejdere går ikke på kompromis med kvaliteten af deres arbejde på værkstedet og har et stort fokus på at kunden får en god rådgivning. Det har givet en stor kundetilfredshed, og kunderne er trofaste, fordi de ved, at de hos ProBike altid får den høje Honda kvalitet. Derfor er vi glade for, at vi kan anerkende indsatsen i ProBike, ved at hædre dem med prisen som Årets Honda MC-værksted 2019, siger Mads Hansen fra den danske Honda MC-importør.

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.