MC nyheder

DGR 2021: Løber af stablen søndag

Søndag 23. maj køres der for 10. år i træk Distinguished Gentleman's Ride (DGR) over hele verden. Få overblikket over arrangementerne i København og Aarhus her.

For første gang bliver The Distinguished Gentleman's Ride (DGR) afholdt i maj. I velgørenhedseventets nu 10-årige historie har det ellers været traditionen, at eventet først afholdes i september.

Men sådan er det altså ikke i år. Og desværre sætter corona-situationen ligesom sidste år stadig sit præg på afholdelsen af DGR verden over.

Vi har derfor spurgt arrangørerne af de to største danske DGR-events, hvordan dagen kommer til at forløbe, når DGR 2021 løber af stablen søndag 23. maj.

DGR i København – Morten Fogh:

"Vi har fået lov at låne Christiansborg Slotsplads, som vi plejer. Christoffer Andersen fra Fa. Moto-Sport og jeg vil sende folk af sted i grupper af maksimalt 100. Dem, der har samlet mest ind, kører først – og her vil vi da gerne nævne Anders Kjellerup, som har indsamlet mere end 55.000 kroner! Vi har også fået 18 BMW Race Marshalls til at hjælpe os, så hver gruppe bliver pakket ind og ledt sikkert igennem den 30 kilometer lange rute i København. Vi slutter på Nordre Toldbod uden event, hvor man i grupper af maksimalt 100 kan få en øl eller sodavand".

DGR i Aarhus – Søren Søltoft Holmboe:

"Ligesom sidste år bliver det i år et solo-ride-arrangement, hvor folk selv står for at planlægge deres individuelle rute. Til gengæld afholder Aros Classic Motorcycle Community (ACMC) et nu udsolgt arrangement med 100 deltagere med fælles morgenmad klokken 10 og derefter en 42 kilometer lang og smuk rute langs vandet og i skoven. Til sidst slutter vi af med udendørs grill og liveband".

DGR i Odense og Sønderborg:

Der køres også DGR i Odense og Sønderborg. Læs mere og tilmeld dig via DGR's hjemmeside her.

 

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.