MC nyheder

Elektriske Energica kommer til Danmark

  • energica_Ego_RS_Eva_Ribelle_RS_Danmark_2022_mctc.jpeg
  • energica_Ego_RS_Danmark_2022_mctc.jpeg

Med en rækkevidde på 420 kilometer, en ladetid på 60 minutter og en startpris på 199.900 kroner er der for alvor dømt konkurrence på det danske marked for elmotorcykler. Danmarkspremieren på de italienske elmotorcykler fra Energica er ved Motorshowet i Herning 4.-6. februar, hvor Gleerup Leasing præsenterer dem som eneforhandler i Danmark.

Pressemeddelelse, Gleerup Leasing, 03-02-2022:

Italien har en årelang tradition for at producere motorcykler i verdensklasse. Den tradition har børsnoterede Energica Motor Company sat ekstra strøm til med deres tre nye eldrevne motorcykler, der kører op til 420 kilometer på en opladning.

I Danmark er udviklingen for alvor taget fart. Danskerne sætter sig i højere og højere grad bag rattet i en elbil, og tendensen er den samme, hvor efterspørgslen på de tohjulede elektriske køretøjer stiger.

"Der er ingen tvivl om, at vores kunder vil køre el nu. Udbuddet af elbiler er massivt større end el-motorcykler, og derfor tog jeg fat i Energica for omkring to år siden, fordi jeg gerne ville forhandle netop deres elektriske motorcykler. De leverer italiensk design og kvalitet, når det er bedst, og jeg er rigtig glad for, at det lykkedes, så vi nu kan tilbyde vores kunder I Danmark en rigtig lækker el-motorcykel med en lang rækkevidde, hurtig opladning og med en pris, der starter lavere end andre kendte el-motorcykler på markedet," siger Jimmy Gleerup, stifter og ejer af Gleerup Leasing.

 

Motorcykler fra motormekkaet Modena 

Energica udspringer ikke fra et hvilket som helst sted i Italien, men fra Modena, som også er hjemby for Ferrari, Ducati Lamborghini og Maserati. Her er der en årelang erfaring med at kombinere italiensk design og hestekræfter, og med Energicas tre nye motorcykler er det ikke kun forbeholdt kunder med den helt store pengepung at erhverve sig en elektrisk motorcykel.

"Du får en absolut topklasse motorcykel med en startpris på 199.900 kroner. Det er altså rigtig meget motorcykel for pengene og lavere startpris end alternativerne på el-markedet," siger Jimmy Gleerup, mens han understreger, hvorfor det giver god mening at købe en motorcykel, der kører på el:

"En motorcykel er jo ikke bare et transportmiddel, der skal tage dig fra A-Z. Det er også et legetøj, hvor det er hele turen og ikke kun destinationen, der er målet. Nu kan du køre ude i naturen eller inde i byen uden hverken at genere andre eller dig selv med en masse motorlarm. Og så kører du jo langt mere CO2-venligt, fordi det er på el".

 

Gleerup Leasing bliver gateway til Skandinavien

Hos Energica ser man også frem til at få slået hul på det danske marked, som er kendetegnet ved en god el-infrastruktur og et stigende fokus på støj i byerne.

"Vi glæder os til at komme ind på det danske marked og vi har store forventninger til vores samarbejde med Gleerup Leasing, som er et vigtigt skridt imod at komme bredere ud på det skandinaviske marked," siger Giacomo Leone, Energica Sales & Field Marketing Director, og afslutter: "Danmark er langt fremme i den grønne omstilling og har med 5.500 ladestandere fordelt over landet en god el-infrastruktur. Det er uden tvivl et oplagt land for el-motorcykler".

 

Gleerup lancerer tre nye modeller fra Energica i Danmark: 

  • Eva Ribelle
  • Ego
  • EsseEsse9

Se alle de nye modeller og specifikationer her

Rækkevidde: 420 kilometer
Topfart: 200 km/t
Acceleration: 0-100 / 2,6 sekunder
Power: 126 kW / 171 hk
Ladning: DC Fast Charge Mode 4 = 402 kilometer i timen
Pris: Nye modeller med Energicas nye elmotor starter ved 199.900 kroner

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.