MC nyheder

Friskt fjæs til Tracer

  • Yamaha Tracer 700 MCTC (1).jpg
  • Yamaha Tracer 700 MCTC (12).jpg
  • Yamaha Tracer 700 MCTC (9).jpg
  • Yamaha Tracer 700 MCTC (3).jpg
  • Yamaha Tracer 700 MCTC (4).jpg
  • Yamaha Tracer 700 MCTC (5).jpg
  • Yamaha Tracer 700 MCTC (7).jpg
  • Yamaha Tracer 700 MCTC (8).jpg
  • Yamaha Tracer 700 MCTC (10).jpg
  • Yamaha Tracer 700 MCTC (11).jpg

Yamaha Tracer 700 får et ansigtsløft, småopdateringer og Euro5-godkendelse af twinmotoren til 2020.

I ugerne op til EICMA præsenterede Yamaha de nye MT-125 og MT-03, men på selve udstillingen var det småt med nyhederne fra det japanske mærke. En afskedsversion af den bedagede tourer FJR 1300 og en ny trehjulet scooter var blandt højdepunkterne, og dermed fremstår den nye Tracer 700 som den måske største nyhed, selvom der mere er tale om en opdatering end en reelt ny model.

Solidt ansigtsløft
Set forfra er ændringerne dog ret markante, med dobbelte LED-forlygter i moderne og aggressivt design, og ny kåbe og forskærm der skal give forbedret vindbeskyttelse. Blinklysene er også af LED-typen i begge ender, og fortil sidder de nu indbygget i håndbeskytterne, mens en ny vindskærm kan justeres 60 mm i højden med én hånd.

 Den nye front med de markante LED-lygter er holdt i samme stil som de seneste YZF- og MT-modeller.

Bag den nye kåbe sidder et nyt og 34 millimeter bredere styr, der sammen med et lidt højere sæde skal give bedre ergonomi i sadlen og større komfort på langturen. Det gælder også passagersædet, der skulle give en mere behagelig siddestilling på den nye model.

Tekniske finjusteringer
Tracer 700 bruger samme 2-cylindrede rækkemotor som den ultrapopulære MT-07, men til 2020 har Yamaha opdateret både indsprøjtnings- og tændingsindstillingerne, revideret luftindtaget og modificeret udstødningssystemet, hvilket både giver CP2-motoren en ny lyd og vigtigst sikrer, at den overholder Euro 5-miljøkravene.

Den 689-kubiks CP2-motor er blevet opdateret til at overholde Euro 5-miljøkravene, der træder i kraft i 2020.

Affjedringen er også opdateret med fastere fjedre i de 41 mm forgaffelben og justerbar fjederforspænding og returdæmpning både fortil og bagtil. Speedometer/omdrejningstæller er også opdateret med nye negative LCD-instrumenter, der godt nok ikke har smartphoneopkobling m.m., men stadig rummer det meste af, hvad man har brug for.

Yamaha Tracer 700 kommer til Danmark i februar 2020 i tre forskellige farver, men Yamaha Danmark har endnu ikke offentliggjort priserne på den nye model.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.