MC nyheder

Loppe- og stumpemarked vender tilbage

Efter to års fravær grundet coronarestriktioner vender Loppe- og stumpemarked i MCH Messecenter Herning tilbage lørdag 20. november 2021.

Antikjægere, motorentusiaster, kræmmerfolk, samlere og andre loppelystne personer kan godt begynde at glæde sig til at gå på skattejagt, når Loppe- og stumpemarked for første gang i to år åbner dørene i MCH Messecenter Herning lørdag 20. november 2021 (klokken 8-16).

Loppe- og stumpemarked er Danmarks største indendørs marked og breder sig over 23.000 kvadratmeter fordelt på otte store haller, som bliver fyldt til randen med alt fra antikviteter og kræmmerting til reservedele til alverdens motorkøretøjer. Samlet står op mod 400 udstillere klar til at tage imod de mange besøgende.

Hvis du køber din billet til Loppe- og stumpemarked via den officielle hjemmeside her, så kan du spare 25 % på hver billet. Hertil kan du springe køen ved billetsalget over og gå direkte til de mange gode tilbud på markedet. En billet kan købes online til 60 kroner og vil ved indgangen koste 80 kroner.

Som noget nyt kan studerende mod forevisning af gyldigt studiekort købe en entrébillet til Loppe- og stumpemarked for kun 40 kroner. Børn til og med 11 år har gratis adgang.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.