MC nyheder

Triumph tilbage på det store lærred

  • Triumph Street Triple Bird of Prey MCTC (1).jpg
  • Triumph Street Triple Bird of Prey MCTC (4).jpg
  • Triumph Street Triple Bird of Prey MCTC (3).jpg

Hvis man kan lide seje tøser på seje motorcykler, er der god grund til at tage ind at se filmen Birds of Prey, hvor en Triumph Street Triple RS har sneget sig på rollelisten.

Triumph har en pæn tradition for samarbejde med Hollywood, den måske mest legendariske motorcykelscene i filmhistorien blev udført på en Triumph TR6 R i McQueens Den store flugt fra 1963. Og i år går det løs igen, når Warner Bros.-filmen Birds of Prey rammer landets biografer den 6. februar.

Filmen udspiller sig i DC Comics tegneserieunivers, der nok er bedst kendt for Batman, og følger antihelten Harley Quinn portrætteret af Margot Robbie, som biografgængere første gang stiftede bekendtskab med i Suicide Squad fra 2016.

I anledning af filmen har Triumph lavet en speciallakeret Street Triple, der udloddes i en konkurrence dog i USA.

I Birds of Prey er karakteren Harley Quinn ved at samle en bande af selvtægtskvinder, og blandt dem er blandt andet den sortklædte Huntress, der udover at være ferm med bue og pil også har god smag i motorcykler. Hun optræder nemlig i flere stunts på ryggen af den nye Triumph Street Triple RS.

Street Triple RS anno 2020 blev præsenteret sidste efterår, og den byder i forhold til forgængeren på friskt design, udvidet elektronikpakke og en opdateret 765-kubiks række-3'er – og du kan se den i aktion i traileren til Birds of Prey herunder:

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.