MC nyheder

Tuono 660's endelige design afsløret

  • Aprilia Tuono 660 Concept MCTC (1).jpg
  • Aprilia Tuono 660 Concept MCTC (2).jpg
  • Aprilia Tuono 660 Concept MCTC (8).jpg
  • Aprilia Tuono 660 Concept MCTC (6).jpg
  • Aprilia Tuono 660 Concept MCTC (5).jpg
  • Aprilia Tuono 660 Concept MCTC (4).jpg

Aprilia præsenterede det halvnøgne designkoncept Tuono 660 sidste efterår, men nu viser patentansøgninger, at den endelige motorcykel kommer til at være meget tro mod prototypens flotte linjer.

Selvom Aprilias meget ventede RS 660  endnu ikke er landet hos forhandlerne, er italienerne allerede i fuld gang med søstermodellen Tuono 660, der har halvkåbe i stedet for fuldkåbe. Konceptet blev præsenteret sammen med den færdige RS 660 på EICMA-udstillingen i november måned, og allerede dengang lovede Aprilia, at også Tuono ville ende som en produktionsmotorcykel.

Den populære søster
RS 660 forventes i handlen sidst på året til priser omkring 135.000 kroner herhjemme, men selvom den kommer først, er der en god chance for, at Tuono-modellen bliver mest populær. Statistisk set sælger de nøgne modeller med højere styr nemlig bedst, da de er mere komfortable i hverdagen, og den nye Tuono 660 kunne sagtens gå hen at blive en eftertragtet sag.

Det endelige design fra patentansøgningen (øverst) er meget lig sidste års Tuono 660 Concept.

Den danske Aprilia-importør forventer nemlig allerede nu, at prisen for Tuono 660 bliver omkring 125.000 kroner, når den kommer på markedet næste år, og det lyder som en ganske fin handel for en flot italiener med 95-hestes række-2'er på 660 kubik og blandt andet radialmonterede Brembo-calipre, 6-akses IMU med intelligent ABS og traction-control, quickshift, fartpilot samt TFT-display med smartphone-opkobling.

Vi venter i hvert fald spændt på at få den endelige version lanceret, og hvis resten af motorcyklen er lige så tro mod konceptet, som designet lader til at være ud fra den nylige patentansøgning, kan der nok blive noget at glæde sig til!

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.