MC nyheder

Ultraeksklusiv Aprilia udsolgt

Nåede du ikke at få fat i et eksemplar af den vanvittige Aprilia RSV4 X, er det for sent nu, for denne uge er alle 10 producerede enheder blevet leveret til deres heldige ejere - og du kender sikkert et par stykker af dem...

Tilbage i marts måned skrev vi om den vilde Aprilia RSV4 X, der med 225 hk til kun 165 kg tørvægt tegnede til at blive én af de mest potente motorcykler, der nogensinde er blevet udbudt i offentligt salg.

Det blev understreget af, at RSV4 X blev den første model til at være Brembos MotoGP-inspirerede GP4-MS-calipre, OG at motorcyklen er udstyret med ANN (Aprilia No Neutral), der placerer neutralgearet nederst i rækkefølgen, så skift fra første til andet gear er hurtigere.

Aprilia RSV4 X er bygget på RSV4 1100 Factory.

RSV4 X blev kun produceret i 10 eksemplarer, der alle hurtigt blev solgt (til cirka 300.000 kroner uden afgift per styk), og denne uge har de heldige ejere fået leveret motorcyklerne på Mugello-racerbanen i Italien. Og der blev ikke tøvet mange sekunder, før Apriliaerne blev sat til det, de er skabt til...

Med ejere som Max Biaggi og Andrea Iannone blandt de 10, var der nok aldrig risiko for, at alle eksemplarer bare ville stå og samle støv i en udstillingshal, og de to MotoGP-kørere virkede godt tilfredse med at trykke den 1.078-kubiks V4'er af på racerasfalten.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.