MC nyheder

Video: Højdepunkter fra sidste års FOS

Goodwood Festival of Speed løb af stablen forrige weekend, og mens vi venter på, at de får klippet årets tohjulede højdepunkter sammen, kan vi da lige nappe et gensyn med motorcyklerne fra 2018.

Den årlige Festival of Speed ved Goodwood-palæet i England havde besøg af adskillige fede motorcykler i 2019, med paradekørsel på den legendariske hill climb-bane fra både den nye Harley-Davidson LiveWire, den futuristiske Arc Vector, superbikes og MotoGP-racere, en moderne Brough Superior SS100 og et hav af veteranmotorcykler og retroracere fra de seneste knap 100 år.

Arrangørerne lader dog ikke til at være færdige med at klippe video endnu, for vi venter stadig på en højdepunktssamling fra årets tohjulede eskapader! Så mens vi sidder hvilkeløst og trykker "opdatér" inde på Goodwoods YouTube-side, kan vi da lige nappe et gensyn med sidste års felt – mange af motorcyklerne til Goodwood er alligevel tættere på 1919 end 2019...

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.