Om MC Touring Club

MC Touring Club er Danmarks største forening for motorcyklister og har cirka 38.000 medlemmer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MC TOURING CLUB blev stiftet i 1966, efter at der så småt begyndte at blive arrangeret træf i Danmark. Det var deltagerne ved det første "Bamsetræf", som snakkede sammen og fik startet klubben.  Foreningens vedtægter kan ses andetsteds på hjemmesiden.

Der arrangeres af og til MCTC-weekends, hvor medlemmerne har lejlighed til at træffe hinanden.  Disse sammenkomster er som regel henlagt til hyttecentre eller lignende. Hver måned afholdes desuden kaffemøder rundt om i landet, hvoraf flere oprindelig er startet af MC Touring Club. Disse møder er meget uformelle og tilslutningen stærkt varierende. Alle arrangementer kan ses under faste arrangementer i TOURING NYT og her på hjemmesiden. Hvert forår (april) afholdes der generalforsamling. MCTC har også egen campingplads ved Nødager på Djursland, hvor du kan møde andre medlemmer og udenlandske motorcyklister. MC Touring Camp er kun for motorcyklister.

På generalforsamlingen i 1979 blev det vedtaget at ansætte lønnet arbejdskraft til at varetage den daglige drift, og siden 1980 har MCTC haft kontorlokale i eller ved Århus. Du er meget velkommen til at kontakte foreningen om mc-spørgsmål, da det blandt andet er meningen med foreningen, at den skal være medlemmerne behjælpelig med råd og oplysninger.

Foruden bladet Touring Nyt kan MC Touring Club også tilbyde rabat på mc-forsikring i Topdanmark, rabat på Falck abonnement, bøger, kort og meget mere.  Desuden arbejder MCTC for motorcyklisternes interesser over for politikerne, MCTC er repræsenteret i Færdselssikkerhedskommissionen. MCTC er også med i FEMA, som er en sammenslutning af europæiske mc-organisationer, der i EU arbejder for motorcyklisternes interesser. 

MC Touring Club udgiver bladet Touring Nyt, som udkommer 9 gange om året. Touring Nyt er målt i antal sider og distribueret oplag Danmarks største mc-blad. I 2016 blev det samlede sidetal på 880. Touring Nyt udgiver også hvert år i februar MC-guiden med en beskrivelse, fotos og data over alle gademotorcykler på det danske marked. Alle nye medlemmer får årets udgave af MC-guiden ved indmeldelse.

Der er 2 måder at være medlem med på:

Som almindeligt medlem af MC Touring Club får du del i alle medlemsfordelene og Touring Nyt ind ad døren hver gang det udkommer i resten af kontingentåret (frem til 1. marts). Alt sammen for kun 190 kr. pr. år* plus 35 kr. i indmeldelsesgebyr. Du skal være ejer eller bruger af en mc for at blive almindeligt medlem.

Som passivt medlem af MC Touring Club får du Touring Nyt i resten af kontingentåret (frem til 1. marts). for kun 160 kr. pr. år* plus 35 kr. i indmeldelsesgebyr.

*Prisen for medlemskab reduceres i løbet af kontingentåret, ring for information vedr. den aktuelle pris.

Tegn medlemsskab, send en mail til tn@mctc.dk eller ring til os på tlf. 8611 6200. Du kan også faxe 8611 6259.

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.